GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klopp Nagelsmann DK'da dökülürse milli takimin basina gecer. Orda 4-6 sene takilir sonra emekli olur

Sen okan hocamı sadece kloppa değişirim diyodun

Daha aşağısı okan hocamı göndermek için yeterli değil diyodun

Klopp gelmezse okan hocamdan daha iyisini bulamayız göndermeye gerek yok dyodun

Hala aynı fikirdesin sanırım

benim fikrim şu

okandan daha iyi futbol oynatacak hocalar mutlaka vardır

çok matah bir futbol oynattığını ve oyun kalitesi anlamında takımın hakkını verdiğini düşünmüyorum

ama trdeki ortamda 3-4 sene şampiyon olan hocadan sonra gelecek adamın mutlaka sesleri kesecek kadar tartışmasız olması lazım

yoksa gelecek adamı medya da futbolcular da taraftar da 3 günde perişan eder kasım ayında 1 puan geriye düşse

düşün getirdik xabi alonsoyu ve kasım ayında ligde 1-2 puan geride ikinci sırada ve o sırada da fatih terim ve okan buruk boşta

yeminle medyası taraftar grubu futbolcusu ayrı ayrı yer adamı

bu durumda okan buruk başarılıyken devam etsin ya da gelecekse klopp gibi pep gibi veya conte filan ayarında adamlar gelsin ki kulüp yakaladığı maddi boluk içinde saçma sapan kaoslara gark olmasın

Sezon sonunda ilk iş fabian ruiz-hakan alınıp daha sonrasında gerekirse florya arazisinden yarı yarıya pay verilip inzaghi ikna edilmeli ve sertlestirici bir takımla sezona başlanmalıdır

galatasarayımızı 1970de kurulmuş varoş psg kadar bile göremeyenler var ha aramızda

utanıyorum!

arda turan dışında bize uymaz hiçbir hoca, o tarz çatlak hırslı hocalar hem avrupa hem ligde çok iş yapar, klopp bize uymaz

arda turan dışında bize uymaz hiçbir hoca, o tarz çatlak hırslı hocalar hem avrupa hem ligde çok iş yapar, klopp bize uymaz

klopp bize uymaz mı

dünyada galatasaraya daha fazla uyacak ikinci bir hcoa yok

hoş klopp herkese uyar da

klopp ikinci derwall olur bu topraklarda

benim fikrim şu

okandan daha iyi futbol oynatacak hocalar mutlaka vardır

çok matah bir futbol oynattığını ve oyun kalitesi anlamında takımın hakkını verdiğini düşünmüyorum

ama trdeki ortamda 3-4 sene şampiyon olan hocadan sonra gelecek adamın mutlaka sesleri kesecek kadar tartışmasız olması lazım

yoksa gelecek adamı medya da futbolcular da taraftar da 3 günde perişan eder kasım ayında 1 puan geriye düşse

düşün getirdik xabi alonsoyu ve kasım ayında ligde 1-2 puan geride ikinci sırada ve o sırada da fatih terim ve okan buruk boşta

yeminle medyası taraftar grubu futbolcusu ayrı ayrı yer adamı

bu durumda okan buruk başarılıyken devam etsin ya da gelecekse klopp gibi pep gibi veya conte filan ayarında adamlar gelsin ki kulüp yakaladığı maddi boluk içinde saçma sapan kaoslara gark olmasın
Ft yerine mancini geldi pek tatmin etmedi ismen etse ne yazar

Mou gibi bi adam geldi fbye daha üstü gelmez bu topraklara 2.hafta bu aptalla olmaz dediler
Avrupa şampiyonu fernando santos geldi daha yeni bjkye hepsi uçuyodu şlyi alırız malırız pendiğe diş geçiremiyodu

Sahada oyun oynattıktan sonra ismin bi önemi yok ilk geldiğinde mırın kırın olur devamında iyi ki bunu getirmişsiniz helal olsuna evrilir o söylemler

Önce oyun,devamına devamında bakarız

Ayıyı da kış uykusundan uyandırdık, pençeleri biliyor

Whats Up What GIF by Nature on PBS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt