GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Davinson'un hataları golle bitince çok göze battı ama Abdulkerim de en az onun kadar kötüydü.
Yabancı olsa çoktan gönderilmişti.

Sallaiye çok salladım fakat herif sezonun x faktörlerinden birisi. Ciddi bir emek verdi yıl boyunca ve fizik artık ciddi anlamda bazı şeyleri kaldırmamış olabilir.
Fener maçı sonrası dün salla yerine boey ile başlamak gerekiyordu orada da yine teknik hata var. Oyuncuları doğru dürüst dinlendiremeyen bir sistemin de kurbanıyız.
Elinde singo, boey var samsun deplasmanına da salla ile çıkma artık.
bu sezon genel anlamda fena değildi zaten ama yine de yetersiz bence çok istikrarsız performansı var sadece kritik maçlarda en azından iyi idare etti ama belli bir eşiği de geçme ihtimali yokken biz o eşiği geçme ihtimali olan hatta 30+5 bağladığımız adamı ve daha önce full oynatıp 30 kazandığımız adamı hemen salıyoruz mesela bu da tamamen korkaklık aman idare eden adam devam etsin belki ligi veririz mantığı tamamen.Samsun hocası bile coulibaly'i onun olduğu tarafa atıp oradan geldi sürekli

Ben şu saatten sonra seneye Rudiger-Umit akdağ ikilisinden başkasını görmek istemiyorum stoperde.Apo da eğer yine sezon başı iyi form tutarsa ümitle falan rekabet etsin orada ama Davinson'a da tahammülüm yok artık herif topu unuttu ya stopersin sen abi topu nasıl unutursun yani mehmet ali erbil misin sen arkadaşım star tv'ye şov programı mı çekiyorsun o nasıl haraket ya

Ben şu saatten sonra seneye Rudiger-Umit akdağ ikilisinden başkasını görmek istemiyorum stoperde.Apo da eğer yine sezon başı iyi form tutarsa ümitle falan rekabet etsin orada ama Davinson'a da tahammülüm yok artık herif topu unuttu ya stopersin sen abi topu nasıl unutursun yani mehmet ali erbil misin sen arkadaşım star tv'ye şov programı mı çekiyorsun o nasıl haraket ya
Davinson bütün sezon böyle bombaydi. Bu sene semihten farkı yoktu

11 seviyesinde

2 stoper
2 orta saha

Olmak üzere 4 transfer zaruri olmuştur

Bu transfer döneminde 1-2 isme takılıp haftalarca bekleme lüksümüz de yok artık

Önümüzdeki sezon teknik becerisi yüksek oyunculardan kurulu bir kadro oluşturulmalı. GS büyük takım gibi oynamıyor. Topa yeteri kadar sahip olan rakibi yarı sahasına hapseden bir ekip haline gelmeli.
Şablonun olmadığı için yine işe yaramayacak alacağın teknik topçular

Fizikli oyun oynamaya çalıştığın için bir de ekstra sırıtacaklar

Sancheze rekabet birseye yaramaz. Bir ekstra stoper geldigi an, birden atletizimi yükselmeyecek o laubalilik ve gevseklik ve en kötüsü, hava toplarinda kafasi kesilmis tavuk gibi savunmasi birden kaybolmayacak. Zaten o atletizim ne kadar geriye giderse, o kadar berbat bir stopere dönüsecek. Yazin 100 de 100 gitmeli. Gitmezse ve adam gibi bir stoper alirsak formayi kaybetme ve sonra 2027 de kimse o maasiyla ve yedege düstü diye satin almayi istemiyor diye, maasinin büyük kismini ödeyip bir yere kiralik yollama orani baya yükselir bence.

Hocamız oyun tarzını değiştirmek zorunda. Bu futboldan ben sıkıldım.
Abi bilmiyo bilmiyo
O yüzden güvenmiyo kimse ztn

Bilmediği bir şeyi nasıl sunacak sana adam

Ekibi güçlendirilsin,bilen antrenörler öğretsin kafasında herkes ama o iş öyle olmuyo

O tarz oyunlar için sürekli idman yapman lazım ve iyi idman yapman lazım bu da izinlerin kalkması topçuların yorulması demek okan rahat bi adam yapamaz bunları,yapsa bu sefer tudorun akıbetine uğrayacak topçular halıya saracak o da bunu bildiğinden aynı tas aynı hamam devam ediyo işte motivasyonla,sükseli topçularla kotarmaya çalışıyo işi

Bizi öyle rezil bir duruma soktu ki yerine gelen de kuvvetle muhtemel başarısız olacak çünkü rahata alışmış adamları disiplin altına alamazsın gelen başarısız olunca da bu sefer bakın okan hoca başarıyodu işte diyecekler biz bu adamın görünen kadar henüz görünmeyen zararlar verdiğini bu yüzden yırtına yırtına anlatmağa çalışıyoruz

İnanılmaz soğudu herkes bu sezon takımdan genel olarak, okandan da.. hani 5-10 maç daha devam etse sezon osi’den bile soğumalar başlayacak o derece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt