- 13 Ekim 2014
- 108.785
- 58.411
- 4.588
0-1 lik kokobahce macindan sonra. Bu Adam acilen baskanimiz olmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Davinson satılıp apo yedeğe çekilmeli defans ve orta saha tümden degismeliDavinson'un hataları golle bitince çok göze battı ama Abdulkerim de en az onun kadar kötüydü.
Yabancı olsa çoktan gönderilmişti.
Sence bu yönetim böyle güzel yerinde nokta atışi transferler yapabilir mi?Davinson satılıp apo yedeğe çekilmeli defans ve orta saha tümden degismeli
bu sezon genel anlamda fena değildi zaten ama yine de yetersiz bence çok istikrarsız performansı var sadece kritik maçlarda en azından iyi idare etti ama belli bir eşiği de geçme ihtimali yokken biz o eşiği geçme ihtimali olan hatta 30+5 bağladığımız adamı ve daha önce full oynatıp 30 kazandığımız adamı hemen salıyoruz mesela bu da tamamen korkaklık aman idare eden adam devam etsin belki ligi veririz mantığı tamamen.Samsun hocası bile coulibaly'i onun olduğu tarafa atıp oradan geldi sürekliSallaiye çok salladım fakat herif sezonun x faktörlerinden birisi. Ciddi bir emek verdi yıl boyunca ve fizik artık ciddi anlamda bazı şeyleri kaldırmamış olabilir.
Fener maçı sonrası dün salla yerine boey ile başlamak gerekiyordu orada da yine teknik hata var. Oyuncuları doğru dürüst dinlendiremeyen bir sistemin de kurbanıyız.
Elinde singo, boey var samsun deplasmanına da salla ile çıkma artık.
İyi bir sportif direktör bulurlarsa evet. Okana birakirlarsa zannetmiyorum. Her türlü bu riske gitmeliyiz yapacak birşey yokSence bu yönetim böyle güzel yerinde nokta atışi transferler yapabilir mi?
Davinson bütün sezon böyle bombaydi. Bu sene semihten farkı yoktuBen şu saatten sonra seneye Rudiger-Umit akdağ ikilisinden başkasını görmek istemiyorum stoperde.Apo da eğer yine sezon başı iyi form tutarsa ümitle falan rekabet etsin orada ama Davinson'a da tahammülüm yok artık herif topu unuttu ya stopersin sen abi topu nasıl unutursun yani mehmet ali erbil misin sen arkadaşım star tv'ye şov programı mı çekiyorsun o nasıl haraket ya
Şablonun olmadığı için yine işe yaramayacak alacağın teknik topçularÖnümüzdeki sezon teknik becerisi yüksek oyunculardan kurulu bir kadro oluşturulmalı. GS büyük takım gibi oynamıyor. Topa yeteri kadar sahip olan rakibi yarı sahasına hapseden bir ekip haline gelmeli.
Hocamız oyun tarzını değiştirmek zorunda. Bu futboldan ben sıkıldım.Şablonun olmadığı için yine işe yaramayacak alacağın teknik topçular
Fizikli oyun oynamaya çalıştığın için bir de ekstra sırıtacaklar
Abi bilmiyo bilmiyoHocamız oyun tarzını değiştirmek zorunda. Bu futboldan ben sıkıldım.