Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.465
- 30.324
- 1.988
Ben sezon başından beri burada bağırıyorum ismaile sarr diye keşke alabilsek yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet doğru valla finale çıksalar bile aklımda kalamayan bir takım heisArsenali unutmussun onunla 6
kaynakgomis ve ujfalusi sportif a.ş de görev alacaklarmış
Güzel kolpa, gayet leziz
Yönetici olarak zaten imkansızda profesyonel olarak da pek inandırıcı gelmedi. Kimin haberi? Açıkçası isterim tam olarak benim istediğim tarz kişiler değil ama transfer görüşmelerine Kavukçu, Hatipoğlu vb. bir yöneticinin mi gitmesi yoksa Gomis, Ujfalusi, Mata vb. tarz birinin mi gitmesi hem imaj hem de ikna edicilik için daha iyi olur diye bakarsan net 2. tercihi seçerdim.gomis ve ujfalusi sportif a.ş de görev alacaklarmış
kimsenin degil,arkadaşım var menajer onunla konuşurken öyle birşeyler duymuş ,eski oyunculardan ekip filan dedi seçimden sonra anlarız dogrumuYönetici olarak zaten imkansızda profesyonel olarak da pek inandırıcı gelmedi. Kimin haberi? Açıkçası isterim tam olarak benim istediğim tarz kişiler değil ama transfer görüşmelerine Kavukçu, Hatipoğlu vb. bir yöneticinin mi gitmesi yoksa Gomis, Ujfalusi, Mata vb. tarz birinin mi gitmesi hem imaj hem de ikna edicilik için daha iyi olur diye bakarsan net 2. tercihi seçerdim.
Daha bu işi hakkıyla yapmış tecrübeli biri ve ekibi daha iyi olur ama mevcuttan bu bahsettiğin tarz da en azından daha iyi olabilir. Bakalım ilk önce şampiyonluk gelsin ondan sonra bazı haberler akmaya başlar seçime doğru.kimsenin degil,arkadaşım var menajer onunla konuşurken öyle birşeyler duymuş ,eski oyunculardan ekip filan dedi seçimden sonra anlarız dogrumu
Niye yav mükemmel bir öneri aslında sazı eline al artık!!! tam 240 gündür benimde ismimi revize etmiyon
Adnan korkut'tunEvet. Karıştırmış olmayasın, öyle birşey olsa hatırlardım
Kim dedi bunu erayimBen sezon başından beri burada bağırıyorum ismaile sarr diye keşke alabilsek yav
Palace maçını görünce tekrar imrendim ondan aklıma geldiKim dedi bunu erayim
christian casseresi de almamız lazım usta ne dersin tanıyor musunEric martel haberi gordum bir ara listemdeydi . Sabah sabah yuzumde bir tebessum