GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sezon başından beri burada bağırıyorum ismaile sarr diye keşke alabilsek yav

Güzel kolpa, gayet leziz

Yaşıyor mu bu.

gomis ve ujfalusi sportif a.ş de görev alacaklarmış
Yönetici olarak zaten imkansızda profesyonel olarak da pek inandırıcı gelmedi. Kimin haberi? Açıkçası isterim tam olarak benim istediğim tarz kişiler değil ama transfer görüşmelerine Kavukçu, Hatipoğlu vb. bir yöneticinin mi gitmesi yoksa Gomis, Ujfalusi, Mata vb. tarz birinin mi gitmesi hem imaj hem de ikna edicilik için daha iyi olur diye bakarsan net 2. tercihi seçerdim.

Boş boş işler gomis ne ujfalusi ne ?

Ne yapmışlar ne vaad ediyorlar. Ayhan akman vol2.

Gerçekten çok kötü yönetiliyoruz.

Yönetici olarak zaten imkansızda profesyonel olarak da pek inandırıcı gelmedi. Kimin haberi? Açıkçası isterim tam olarak benim istediğim tarz kişiler değil ama transfer görüşmelerine Kavukçu, Hatipoğlu vb. bir yöneticinin mi gitmesi yoksa Gomis, Ujfalusi, Mata vb. tarz birinin mi gitmesi hem imaj hem de ikna edicilik için daha iyi olur diye bakarsan net 2. tercihi seçerdim.
kimsenin degil,arkadaşım var menajer onunla konuşurken öyle birşeyler duymuş ,eski oyunculardan ekip filan dedi seçimden sonra anlarız dogrumu

kimsenin degil,arkadaşım var menajer onunla konuşurken öyle birşeyler duymuş ,eski oyunculardan ekip filan dedi seçimden sonra anlarız dogrumu
Daha bu işi hakkıyla yapmış tecrübeli biri ve ekibi daha iyi olur ama mevcuttan bu bahsettiğin tarz da en azından daha iyi olabilir. Bakalım ilk önce şampiyonluk gelsin ondan sonra bazı haberler akmaya başlar seçime doğru.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt