GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

Denizin topla ilişkisi iyi ben daha takoz bekliyordum ne yalan soyleyim sevindirdi.

Sporting geriye yaslandi ne kadar ölçü olur bilinmez ama lesley de hazır gözüktü. Hazırlık maçlarında çok daha hantal gözüküyordu.
Leaoyu da beğendim ben

Mağlubiyet dışında olumsuz değilim ya ne yalan söyleyeyim. Sane biraz can sıkıyor o kadar

ilk yarıda da iyiydik

ayağa kalkıp devam etmek lazım

Doumbia kadar adam neden alamıyoruz biz ya? 20 milyon Euro'ya almış adamlar, daha 22 yaşında. Maaşını bilmiyorum ama Allah bilir 1 milyon Euro falandır. Bizim döktüğümüz paraya bak, neticeye bak. Lesley'nin bonservisi 30 milyon Euro. İlkay 5 alıyor falan şaka gibi

Doumbia kadar adam neden alamıyoruz biz ya? 20 milyon Euro'ya almış adamlar, daha 22 yaşında. Maaşını bilmiyorum ama Allah bilir 1 milyon Euro falandır. Bizim döktüğümüz paraya bak, neticeye bak. Lesley'nin bonservisi 30 milyon Euro. İlkay 5 alıyor falan şaka gibi
Topçu ismiyle alakası yok. Adamlar geliştiriyor sistem oynuyor. Ugocukuyu koy bu sefer de bu adamı nerden almışlar derdin

ilk yarıda da iyiydik

ayağa kalkıp devam etmek lazım
CL olursa olur modundayız yahu, ne Okan hoca ne yönetim hedef CL parolasıyla hareket etmiyor ki,

biz Avrupa başarısı diyoruz da söylem dışında teknik heyet ve yönetimin yine önceliği lig.

Günün sonunda 5. Şamp ilan ettiğimiz zaman ilk 24'e giremezsek bile ne TD ne yönetim düşmeyecek zaten. Rahatlık da biraz bu sebep olabilir.

Üstelik Okan hoca asla bir Avrupa hocası değil, Avrupa karnesi şahsen rezil, tek bir oyun anlayışı var ve deplasmanlarda patlayıp duruyor.

Ne diyelim, durum bu.

CL olursa olur modundayız yahu, ne Okan hoca ne yönetim hedef CL parolasıyla hareket etmiyor ki,

biz Avrupa başarısı diyoruz da söylem dışında teknik heyet ve yönetimin yine önceliği lig.

Günün sonunda 5. Şamp ilan ettiğimiz zaman ilk 24'e giremezsek bile ne TD ne yönetim düşmeyecek zaten. Rahatlık da biraz bu sebep olabilir.

Üstelik Okan hoca asla bir Avrupa hocası değil, Avrupa karnesi şahsen rezil, tek bir oyun anlayışı var ve deplasmanlarda patlayıp duruyor.

Ne diyelim, durum bu.

bu arada ben de okan hocayla avrupada başarı gelmeyeceği kanaatindeyim

o konuyu çok önceden anladığımı düşünüyorum

bu arada ben de okan hocayla avrupada başarı gelmeyeceği kanaatindeyim

o konuyu çok önceden anladığımı düşünüyorum
Ciddiye mi almıyor yoksa kapasitesi mi yetmiyor anlamıyorum

Tek bildiği bir oyun var hem lig hem CL aynı oyunu oynayıp duruyoruz

Farklı denemeler, dokunuşlar göremiyoruz, bu oyun lig için bile rus ruletine dönerken Avrupa'da acı çektiriyor yalnızca

Gelişmiyor, gelişemedi maalesef

Eldeki malzeme bu, üstelik bunun bir de Ziraat kolu var ki orası da çok komik. Lig dışında hiç bir şeyi önemsemiyor gibi duruyor

Ciddiye mi almıyor yoksa kapasitesi mi yetmiyor anlamıyorum

Tek bildiği bir oyun var hem lig hem CL aynı oyunu oynayıp duruyoruz

Farklı denemeler, dokunuşlar göremiyoruz, bu oyun lig için bile rus ruletine dönerken Avrupa'da acı çektiriyor yalnızca

Gelişmiyor, gelişemedi maalesef

Eldeki malzeme bu, üstelik bunun bir de Ziraat kolu var ki orası da çok komik. Lig dışında hiç bir şeyi önemsemiyor gibi duruyor

nedenini uzun uzun konuşmak lazım ama türk teknik direktörlerden bir daha fatih terim çıkmayacak bu belli

heö vizyon hem öğrenme hem uygulama açısından hoca bir istisna olarak kaldı maalesef

yani herhangi bir türk takımının olağanüstü bir avrupa başarısının yabancı hocayla olacağını düşünüyorum olağan dışı bir hoca yetişmezse

Bu mactan pozitif cikarilacak tek sey Okan ve topcular rakipleri gozlerinde bizim kadar buyutmuyorlar. Zira cogu Lizbon'dan daha iyi takimlarda oynamis topcularimiz var. Yalniz bu tur denk takimlara karsi ustunluk kuramayisimizin sebebi nedir Allah askina?
Kendi ayagimiza sikmaktan bikmadik. Buna bir care bulunmali. Sahada kesinlikle bir lider eksikligi var. Yunuz'dan kaptan falan olmaz.

Bence 11 tane ustunde rahatca bitirecegimiz takim var. Ben umitsiz degilim.

Bu arada ilk yarıdaki pas trafiğimizin sebebi Batrakov. Oyundan çıktığı anda bizim pas oyunu afalladı. Okan hoca kendisini çıkarıp durarak hata ediyor.

Ama tabii gurme GSCliler kendisini kurban edip Nhaga haykırışlarına başlamış. Komedi.

Forma adaleti varsa Barış bir süre yedekte beklemeli. Kendini bilmez şekilde debelenip durması bıktırdı. Bir tane bile olumlu bir hareketi yok. Bu maça özel de değil. Bu sezon şu ana kadar tümüyle böyle.

Bu arada ilk yarıdaki pas trafiğimizin sebebi Batrakov. Oyundan çıktığı anda bizim pas oyunu afalladı. Okan hoca kendisini çıkarıp durarak hata ediyor.

Ama tabii gurme GSCliler kendisini kurban edip Nhaga haykırışlarına başlamış. Komedi.

Forma adaleti varsa Barış bir süre yedekte beklemeli. Kendini bilmez şekilde debelenip durması bıktırdı. Bir tane bile olumlu bir hareketi yok. Bu maça özel de değil. Bu sezon şu ana kadar tümüyle böyle.
Aynen oyle çıkması gereken Sara idi ama Okan yine oyunu okuyamadı

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gul, batrak ve bitcabu ya 60 milyon verdik sanirim

lan gecen sene o paraya osimen aldik lan biz

nereye gidiyor bu paralar neden böyle car cur ediliyor

60 milyona bir tane baba oyuncu daha alirdik lan

bunun hesabini soracak bir tane kisi bile yok mu

recep abi de sustu

CL de başarılı olmak istiyorsak çare yabancı hoca. Okan buruk ile avrupada başarı gelmeyecek bu belli. Bence bu sene takımı 5 kez üst üste şampiyon yapıp rekoru kırıp istifa etmeli. Teknik taktik oyunu okuma oyuncu değişiklikleri Fecaat Okan bey'in.
hangi yabancı hoca CL'de başarı olmuş bir tane örnek verirseniz bilelim.

gul, batrak ve bitcabu ya 60 milyon verdik sanirim

lan gecen sene o paraya osimen aldik lan biz

nereye gidiyor bu paralar neden böyle car cur ediliyor

60 milyona bir tane baba oyuncu daha alirdik lan

bunun hesabini soracak bir tane kisi bile yok mu

recep abi de sustu
Sen niye surekli iskembeden salliyorsun

Değil Sporting Lizbon'u Avrupa'da sıradan bir vasat lig takımını bile deplasmanda yenebilmesi için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım bu takımın, hele ki Okan Buruk'la, hele ki Osimhen olmadan. İmkansız dostum. İstanbul'da seyircinin gazıyla 2 Liverpool maçı kazandın, Atletico Madrid ile berabere kaldın sonra ne oldu Osimhen yokken Saint-Gilloise takımına madara oldun. Geçen sezondan bile daha kötü kadro. 5 transfer yapıp bunu nasıl becerdik anlamış değilim. Mertens ve Icardi gibi oyuncuların yerlerini dolduramadık maalesef.

Değil Sporting Lizbon'u Avrupa'da sıradan bir vasat lig takımını bile deplasmanda yenebilmesi için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım bu takımın, hele ki Okan Buruk'la, hele ki Osimhen olmadan. İmkansız dostum. İstanbul'da seyircinin gazıyla 2 Liverpool maçı kazandın, Atletico Madrid ile berabere kaldın sonra ne oldu Osimhen yokken Saint-Gilloise takımına madara oldun. Geçen sezondan bile daha kötü kadro. 5 transfer yapıp bunu nasıl becerdik anlamış değilim. Mertens ve Icardi gibi oyuncuların yerlerini dolduramadık maalesef.
seyirci gazıyla maç kazanılıyorsa, neden daha önceki şampiyonlar ligi maçlarında kendi evimizde yeniliyorduk?
transfer yapmayalım hoca da sen ol, seyirci zaten kazandıracak

Stoperin, orta sahan, yedek forvetin, 10 numaran eksikti. Hepsine transfer yaptın. Bir de Leao aldın. Dün stoperin, forvetin eksikti. 5 transferin aldığı süre toplam 130dk. Diğer tüm CL kulüpleri transferlerini sahaya sürüyor, verim alıyor. Bir sürü transfer yapıyorsun, CL'ye geçen seneden eksik çıkıyorsun, aklım almıyor artık.

osimhen olmaması rağmen ilk yarıda çok iyi oynadık, ben net mağlubiyet bekliyordum , beklediğim oyunu 2. Yarı hakem kararlarının dengemizi bozmasıyla yaşadık, Barış ,Sara, Jakobs, Sallai maçın ağırlığını kaldıramadılar düşük mentalitedeler en muhteşem hamleleri sınırlı kaliteleri ile yapmaya çalıştılar

Yunus bu sezonki 4 haftalık performansından çok uzaktı, Sane oyun içi iyiydi içeri girip pozisyona girmiyor gerçi Sallai ile oynamak zor adam sahte bek nerde belli değil, Batrakov’u çok beğendim Altimira’nın çıkış ve top kullanmasını çok bozdu başarılıydı ,

Geri
Üst Alt