GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

Galibiyet primi, gol primi, pas primi vs varsa cezası da olmalı. Saçma sapan şut mu attı yapıştır cezayı, belli bir pas oraının altında mı kaldı yapıştır cezayı. Okan babanın çiftliğine biraz çekidüzen lazım.

Bir de bir şey soracağım biz geçen sene CL'de başarısız mı olduk? CL'de son 16'ya ben mi başarı olarak bakıyordum aslında başarısızlık mıydı?

Play off’a kalmak zaten basariydi üstüne bir de juve’yi gectik

Bu sezon icin de aynisi gecerli kadro ayni kaldi eger play off’a kalirsak basari sayarim

HRzjA8Wa8AAGBUt.webp

kaçan iki gole bak

Fenere neden endeksli bizim mottomuz onu anlamadım bu twitter fenomenleri iyice saçmalamaya başladı. Fener yenilince sorunlar çözülüyor mu?

Fenere neden endeksli bizim mottomuz onu anlamadım bu twitter fenomenleri iyice saçmalamaya başladı. Fener yenilince sorunlar çözülüyor mu?
Teselli ikramiyesi gibi, bizim kazanmamızdan çok fb'nin kazanamaması daha çok keyif veriyor taraftara. Birşeyi de çözmüyor aynı döngüde yerimizde sayıyoruz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feyenoord -3 Puan
Stuttgart - 3 Puan
Aston Villa -1 Puan
Barcelona- 0 Puan

Lille (D)- 1 Puan
PSG (D)- 0 Puan
AEK (D) - 3 Puan

11 puan yeterli olur.

10 puan averaja kalır bu sene barem yüksek olacak belli.

PSG ve Barcelona varken Averaj ile çıkma şansımız yok pek. O yüzden böyle olmalı.
stuttgarti yenebilme imkanimiz yok

işimiz baya zor ya, ilk 24 bareminin 9 puana falan düşmesi lazım

lille ve aek deplerinden 4 puan almamız şart

içerde barca maçı hariç 3 maçtan 9 almamız imkansız. içerde 6 dışarda 4 alsak kafi olur heralde
Icerde en az 7 aliriz disarda en kötu 2/4 almaliyiz sonrasina bakacaz yetecekmi

Geri
Üst Alt