GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toplamda Gedson'u 10 milyona alırsak mükemmel iş olur. Bu rakamlara inanmıyorum. 2 sezon önce opsiyonu 60 milyon euro'ydu.

İhtimal vermiyorum ben alacağımızı yine opsiyonsuz kiralık gelir bence.

Rachid Ghezzal ile 2.7 milyon euro maaş ve 3 yıllık sözleşme üzerinden anlaşıldığı fakat Fatih Terim'in verilen maaşı yüksek bulduğunu ve yeniden pazarlık yapılmasını istediği belirtildi. [aspor]

Sağ Bekenben Omar Elabdellaoui yı yazarım.

Onun sezonu olacak bence.

santon doğru olabilir
1625491333181.webp

1625491343698.webp

Mancini'den beri Santon her yıl düzenli olarak yazılıyor.

Bakalım ne zaman gelecek? Geçmişine bakınca tam bizim transfer edeceğimiz bir kariyere sahip...

Ghezzal'e direk istediği 3 milyonu verip kulübüyle pazarlığa oturduğumuz haberlerine inanmıyorum
İnanasım gelmiyor daha doğrusu

Transfer nöbetinden MYC yiyoruz neden fikrimizi söylediğimiz ve birilerinin hoşuna gitmediği için, Admin de Madueke örneği veriyor, Madueke'ler satın alınmaz yetiştirilir, aynı Arda gibi, adı sanı duyulmuş demek 30+ demek değil, Galatasaray taraftarı bir tane mod admin vs bakış açısına göre yorum yazacak değil, banlasan ne olur ki, taraftarmısınız yönetim sözcüsü mü, kaldı ki başkan yönetse o bile tek kelime etmez, adı sanı duyulmamış oyunculara 7-8€ veriyoruz deyipte MYC yemek tamda Ülke yönetimiyle aynı bakış açısı, aynı yönetim anlayışı !

Bu form GALATASARAY'a gönül verenlerin sohbet ettikleri, bilgi paylaştıkları, fikir alışverişinde bulundukları yerden çok birilerinin çiftliğine tekeline döndürülmeye devam ediyor, hocayı eleştiremezsin, başkanı söylemlerinin üzerine tepki veremezsin, fikrini söyleyemezsin, bilgi paylaşamazsın, duyumcular yasak, kendileri hakarete varan cümleler yazdığın da asla bir şey yok vs vs bu yönetim biçiminin ismini sen söyle keRamETtin.

Beni de banla(kendi talebimdir), bu yazdığımı da hemen düzelt sil, başkaları okumasın, sen çalıp sen oynamaya devam et, form bile olsa insanların kısıtlanması, düşünce özgürlüğüne saygı duyulmayan bir yerde duracakta değilim, keRameTtEn dışında ki tüm form üyelerinden kırdıklarım üzdüklerim olduysa affola, hadi eyvallah :hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt