- 27 Ocak 2010
- 59.433
- 31.033
- 3.523
Sergen bence çolak hanimdan bi tik daha iyiydi isabetli astrolojik yorumlar konusunda bu yil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kadin repertuari genişletmiş kanka,o kadar önde olup Taraftari arkasina almis bir Galatasaray hakemleri de yener,bnu gectim geride olan bi fbde kayislar kopar mayista.ben dun gece saat 3 te tutulmalara bakiyodum,2013 ve 2014le kiyaslamalar yapacaktim.bu meral colagin yorumu gorunce iyce hirs yaptim.benim tahminim 2023 ve 2024 Galatasarayda.1 senedir söylüyorum ama detayli bakacagim,bu kadin beni sinir ettiSergen bence çolak hanimdan bi tik daha iyiydi isabetli astrolojik yorumlar konusunda bu yil
@Taner Selman yanlis yazmisim duzelttim şimdi.gecen sezon kadikoydeki fenerbahce bjk macindan once tutulma vardi kasim 2020de. Ayni 2003 yilina benziyodu,bjknin o donem yaşadıklarına.onu yazmıştım bu konu başliginda hatta.bjk şampiyonluğunu istemeden de olsa yazdim.hatta 2020 yazinda jupiter kovadayken en cok kim sampiyon olmus diye bakip,Galatasaray ve Beşiktaşı yazdim.iksinden biri 2021i alacak dedim.cok merak ediyosan 2023 mayista neler yasanacak yazacagim.dun bakmaya başladım gece zaten

Astrolog Meral Çolak kimdir? 5.04.1984 Kayseri doğumluyum. 12 yaşından beridir bakı yapabilme yeteneğine sahibim, yedi yaşından beri de farklı varlıkları görüyorum. 17 yıldır profesyonel olarak inisiyatörlük yapıyorum. İnsanlara yol göstermeye, bilinç altındaki özbenliklerinın dışarı çıkması için mücadele ediyorum. Gelecek ve gaiple ilgili bir şeyler bildiğimi iddia etmiyorum; mutlak kaybı Allah’tan başka hiç kimsenin bilmeyeceğine inanıyorum. Yaratıcının vermiş olduğu yetenekleri daha iyi şartlarda insanlarla paylaşmaya çalışıyorum.tarotcu meral colak yalanları:yigit sardan baskan olacak,2022'de fb Türkiye kupasını alacak.2021 haziran:sergen yalçının bjkden gitme ihtimali cok düşük,besıktas şampiyonlar liginde basarılı olacak.besıktasa geçmişte verilen 2 sampiyonluk geri alınacak
bu karı yaratıcı falan diyo kafayı yemiş.astrolog da degil bu,tütsü falan yakıyo garip bi kadın.gaibi bilyomuş güya,kulla Tanrı arasında falan diyo.Allah ve tarot kartları bu kadına şampiyonun kim olacagını söylüyomuş.ben bunla muhattap olmam.ertem şener manyagı ortaya cıkarmış bunu

o meral colak astrolog degil.cinci abi,varlıklarla konusuyorum falan diyo.üfürükçüBakıp aydınlat bizi yeğenim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hande Casanova neyci?o meral colak astrolog degil.cinci abi,varlıklarla konusuyorum falan diyo.üfürükçü
o astrolog.o da fenerbahceyi tahmin etti bu sezon ama tutmadı.meral colak son 2 senedir piyasada olan bi cinci hoca.en iyi tahminciHande Casanova neyci?

Senin branşın ne reyis. Astrolog,tarotcu, metafizik ogeler vs?o astrolog.o da fenerbahceyi tahmin etti bu sezon ama tutmadı.meral colak son 2 senedir piyasada olan bi cinci hoca.en iyi tahminci
can aydogmuş.adam 2018 de yayına cıkıp,2026ya kadar fb şampiyonluk yasamaz dedi![]()
Müşterisini bulursa, Abdüş 10-11 den fazlasını edebilir; ağır sakatlık geçirmeseydi, şimdi TR de olmazdı muhtemelen; epey de toparlandı. Yunus için şu an 10-11 bile erken; gelecek sezonki performansını görmek lazım. Biraz fanatik gözle bakmışsın sanki?!..Bu 10-11se yunuz 40 milyon.
Keremi yazmadım bile
ben astrolojiyle ilgiliyim sadece yav.o da eglencesine ama tutuyo öngörülerim.hosuma da gidiyo.ikidir önume bu meral colagı koyuyolar,Senin branşın ne reyis. Astrolog,tarotcu, metafizik ogeler vs?
Ekli dosyayı görüntüle 156904fenerbahceyi gelecekte kesinlikle su bekliyor diyemezsin mesela,kurulus gunu belli değil.Galatasaray da 1 ekim geciyo ama aslinda ekim ayinin ikinci haftasındaki herhangi birgün.yine de 1 ekime bizde ali samiyen de bisey demedigi icin pek ,esas alabiliriz biraz da olsa
Noo tabiki,onur oguzhan hocanin akademiden ve fenerbahceli kendisisenmisin bu herif serg.
Noo tabiki,onur oguzhan hocanin akademiden ve fenerbahceli kendisi
5.lik yakın meşaleyi yakın!!!!!
Evet ''fotograftaki fubolcunun fernando olmasi da ayri guzel' bunu niye yazdim acaba ? 3 hafta sonra fernando bjkye gol atti.meral colak al sana maneviyat,öngörü ve 6.his.20.000.kisinin yazdigi forumda yazdim.cok hirslandim reis.birlik ,beraberligi gorurler seneyekuşları sewmeyiz