GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FRhc0ALX0AAv8X8
Kutu kutu pense oynuyorlar

Hocalığa julien stephanı getirelim adam manyak top oynatıyor yav, ön alan baskısı muhteşem, psgye çok zor anlar yaşattılar

trabzon'un mevcut kadrosu zaten iyi, seneye bjk de, fb de yarışın içinde olacaktır. zaten özellikle fb, gelecek sene de şampiyon olamazsa bence futbol branşını kapatsın artık. ayrıca her iki takımın da çok büyük eksikleri yok gibi. ben takımımızın omurgasını beğensem de, yine de en çok belirsizlik bizde var. en önemlisi hoca konusu dahi net değil. nasıl bir sistem ile oynanacak vs vs.

kısacası seneye çok zor bir lig olacak. sezon bitiyor, yeni sezona hayvan gibi kaos ile girecek gibiyiz böyle devam ederse. acil şekilde, camianın üzerindeki bu negatif havayı dağıtacak bir yapılanma lazım. kimsenin itiraz edemeyeceği bir başkan+yönetim kurulu+hoca ile önce üzerimizdeki şu ölü toprağını bir atmalıyız. gerisi bir şekilde gelir.

iki tartışmasız orta saha oyuncusu, bir hücum oyuncusu (kanat ve 10 no oynayabilen) bir de taşşaklı bir golcü lazım bize. 4 transfer. bu eklemeler yapılırsa, kiralıktan dönecek kaleci okan, yunus ve emre akbaba gibi, bu ligde rahat rahat iş yapabilecek adamlar ile, biz de en az fbjk ve ts kadar iddialı oluruz.

tabiki her şeyden önce, kaliteli bir yönetimin oluşturulup, taraftarın çoğunluğunun içine sinecek bir hoca ile anlaşması gerekiyor.

Burada yaşıyorum ben ...önemsemeyin..kendilerince bayram sevinci yaşama merakındalar her zmaan ki gibi.

Dükkan camları patlatıp yerlerde ağladıkları günleride bilirim - sivil halimle gülmekten zor tutarak yürüyordum ..eyy gidi günler

NevzAT kafası yorum olarak ödeme yapılmaz ise ribery misali serbest kalma ihtimali olna futbolcular var dedi bu arada - kimden bahsettiği hakkında fikrimiz var mı ? isim vermedi ama 7-8 M euroluk topçu diyince bir an endişe ile Nelsson geldi aklıma. gerçi o tipte biri olmadığını kanıtladı ama genede..

bütün bunlar arasında başımıza birde bu gelsin tam olsun.

11 haziran seçim
5 ağustos lig başlangıcı yani 2 aydan az bir süre var arasında

bu süreçte yeni hoca bulacağız, yeni hocanın oyuncu listesindeki isimlerle görüşme yapacağız, bazıları transfer edilecek, bu arada gidecekler için görüşmeler yapılacak vsvsvs

başlamadan biten çöp olan bir sezon daha.

11 haziran seçim
5 ağustos lig başlangıcı yani 2 aydan az bir süre var arasında

bu süreçte yeni hoca bulacağız, yeni hocanın oyuncu listesindeki isimlerle görüşme yapacağız, bazıları transfer edilecek, bu arada gidecekler için görüşmeler yapılacak vsvsvs

başlamadan biten çöp olan bir sezon daha.
GS da ne zaman ligin ilk maçında her şey hazır oldu ki rengo?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt