- 18 Temmuz 2009
- 82.645
- 242.054
- 5.263
Hütter nasıl hoca?
Frankfurt'un olayının Hütter olmadığı anlaşıldı, geçen sene iyidi orada. Bu sene leş BMG tarafında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hütter nasıl hoca?
Hütter nasıl hoca?
hala mı kutluyorlar?bein haberde trabzonun şampiyonluk kutlaması var çok güzel![]()
stadda kutluyolar süperhala mı kutluyorlar?
Bu haberin kaynağı fotomaç zaten.![]()
BVB-Nachwuchsstürmer Tigges bei Galatasaray im Gespräch
Steffen Tigges ist bei Galatasaray Istanbul im Gespräch und soll als neuer Mittelstürmer die Offensive des türkischen Klubs beleben.www.fussballeck.com
![]()
Steffen Tigges - Spielerprofil 25/26
Steffen Tigges, 27, aus Deutschland ➤ SC Paderborn 07, seit 2025 ➤ Mittelstürmer ➤ Marktwert: 700 Tsd. € ➤ * 31.07.1998 in Osnabrück, Deutschlandwww.transfermarkt.de
Istiyormussuz. Baya kolpa gibi geldi bana.
Hayri abey avatarın güzelmişTraşşş
Hayri abey avatarın güzelmiş
İzliyorum güzel organizasyon yapmışlar yeni kapattım. Hamsik baya ateşledi milleti.
Pala mix ile çıkardım ben olsam.
Bu doğru bakış açısı değil. Frankfurt çok ciddi kayıp yaşamamasına rağmen geçen seneki kadar iyi asla değil. Daha yeni toparladılar ama ligde facia durumdalar Avrupa Ligi'nde yakaladıkları süreç de biraz şans eseri gibi oldu. Fener'in iki maçta da ezdiğini unutmamak gerek.Frankfurt'un olayının Hütter olmadığı anlaşıldı, geçen sene iyidi orada. Bu sene leş BMG tarafında