GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünden beri şunu ve Kross'u yan yana görüyorum. Kross'a benzemiş, ne diye millet dalga geçiyor falan diyordum. Meğerse Aguero'ymuş. :ROFLMAO:

bein haberde trabzonun şampiyonluk kutlaması var çok güzel 🥰:love:

Sikeciler kuduruyor lazyoda topcusundan yöneticisine herkes 11 sene aradan sonra gelen şampiyonluk diyor

Istiyormussuz. Baya kolpa gibi geldi bana.
Bu haberin kaynağı fotomaç zaten.

Frankfurt'un olayının Hütter olmadığı anlaşıldı, geçen sene iyidi orada. Bu sene leş BMG tarafında
Bu doğru bakış açısı değil. Frankfurt çok ciddi kayıp yaşamamasına rağmen geçen seneki kadar iyi asla değil. Daha yeni toparladılar ama ligde facia durumdalar Avrupa Ligi'nde yakaladıkları süreç de biraz şans eseri gibi oldu. Fener'in iki maçta da ezdiğini unutmamak gerek.

Öte yandan Gladbach öyle kötü etkilendi ki pandemiden genel olarak ekonomik durumları faciaydı. Max Eberl resmen kulübü kurtarmıştı ama o bile işine devam edemez hale geldi. Ciddi yapısal değişikliklerden geçti kulüp öte yandan da ekonomik vaziyet kaosa sürükledi. Sakatlık konusunda şanssızlıkları oldu, herkesin kontratı bitmek üzere vs. Zakaria gibi bayrak oyuncu denebilecek birini ucuza satmak zorunda kaldılar devre arası. Ginter gibi milli seviyeye gelmiş en önemli oyuncuları sene sonu bonservissiz ayrılıyor. Heynckes bile gelse ancak biraz daha iyi olurdu.

Ha çok fazla Gladbach maçı izlemedim o yüzden net bir şey diyemeyeceğim ama Hütter'i o dönemle yargılamak ya da Frankfurt felaket derecede geri gitmemiş gibi yapmak yanlış olur. Evet Kovac'tan iyi bir takım almıştı ama UEFA'da çok iyi bir macerası oldu ki yarı finalde ciddi şekilde şanssızlık eseri Chelsea'ye penaltılarda elendiler ki Chelsea aşırı derecede asılıyordu maçlara CL bileti için. Son sezon da zaten CL biletini bir puanla kaçırdılar ki adamların 1960'tan beri CL görmüşlüğü yok. İşin komik yanı bu sene ligde çok sıradan olmalarına rağmen favori oldukları bir UEFA finaline çıkacaklar ve CL bileti hiç olmadığı kadar yakın.

Neyse bu kadar uzun yazdım ama gerek yoktu keza bu adam mümkün değil gelmez Galatasaray'a. Oysa gelse çok iyi olur çünkü şampiyonluk nasıl bir şey bunu biliyor ve fahri Alman.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt