Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.059
- 15.808
- 1.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15e sattığında aynı kalitede adamı trye 15e getiremezsin işte
adam iki sezondur double double yapıyor ne yapsın daha
ayrıca takım aidiyeti ve kültürü de önemli bir şey bayern bilmiyor mu müller yerine daha iyisini almayı ya da barca busquetsi yıllarca oynatırken çok daha iyisini bulamaz mıydı
abdülkerim ve keremin uzun süre kalıp takımın çimentosu olmaları lazım
yabancı sınırı resmi olarak kalkacak mı ? bilgi-istihbaratı olan var mı ?
Bizim ligde dd yapar, avrupada bi cacik olmaz o kapasite yok. Avrupada basarisizliga ok sen kalsinlar.
Müller, Busquets - Kerem, Abdülkerim ile karsilatirmak da komik. Kalite farki feci.
Önümüzdeki yıl sınırsız yabancı serbest olacak yani ?Resmi olarak kalkacak
Önümüzdeki yıl sınırsız yabancı serbest olacak yani ?
bence tekrar tekrar oku
kalite farkı feci dediğim takımlarla aramızdaki maddi güç farkı oyuncuların arasındaki kalite farkından daha büyük
marcao sevillada şimdi abdülkerimin ne farkı var?
4 sene uefayı alırken bülent korkmaz bırak avrupayı bizde bile kalır kalmaz mı diye görülen adamdı 96da
öyle 11 yabancı hakkım var önüne geleni yığalım ile başarı gelse paris sürünmezdi şlde yıllardır veya city bu seneye kadar
real madrid 4 şl kazanırken takımın yarısı 10 senedir beraber oynuyor
Maddi güc demiyorum, zaten bizden daha güclüler. Busquets, Müller alt yapidan gelme. Bizde alt yapi yok, cok gerideyiz bu konularda. Iyi futbolcu yetisdiremiyoruz. Zaten üst düzey kaliteli oyuncular yetisdirsek, tutamassin. Avrupadan teklifler yagar, giderler.
Sakatliklar yasadi ama fit bi Marcao Abdülden tartismasiz daha iyi.
Ben nerde dedim 11 yabanci yigalim? Bende isterim takimin iskeleti Türk oyunculardan olussun ama malesef yok yok. Avrupada kaliteli Türk oyuncular, genc yasta gelmez Tr‘ye.
Kristiansen’i Championship’te tutarlar. Düşme tehlikesinin bilincinde gitti, bir de süre veriyorlar. Championship’te geliştirip bir yere öyle satarlar.Sol bek için içimden bir his PL'den küme düşen takımdan olacak diyor hatta Victor Kristiansen veya
Romain Perraud'tan biri olacak gibi geliyor bana.
en iyi oyuncu olur