Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.140
- 35.221
- 3.758
Kadroda zenci eksikliğimiz var 1 tane ortasaha 1 tanede sonradan girip skor yapacak kanat alınabilir hatta ortasaha 2de olabilir zira Sergio dan bı bok olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lafont
Pembele - De Vrij - Rouault - Grimaldo
Torreira - Renato
DiMaria - Blas - J.Bamba
İcardı
Şu kadroyu istesem çok mu şey istemiş olurum.
Alınması imkansız adam yok şurda diye düşünüyorum ki seneye bu veya bundan belkide daha kalitelisi kurulacak buna hemfikiriz.
Ben Efe Akman'ın formayı kapmasını çok istiyorum.yabancı sınırının serbest olması iyi tabi ama bence her takımda o ülkeden mümkünse o takımı hisseden yaşayan isimler başarının sırlarından biri
isterim ki ilkay ve hakan da katılsın takıma abdülkerim kerem hakan ve ilkay ile 4 yerlimiz 11de olsun
hatta kazımı da kazansak ve gözümüz kapalı 11e yazacak noktaya gelsek
Vay be forumun da benim düşünceme geldiğini görmek ne kadar mutlu ediyor beni bilemezsin?! Sezon başı Abdülkerim'in hayal kırıklığı yaratmayacağını, Konyaspor'un geçen seneki Galatasaray'dan daha iyi bir takım ve daha büyük takım gibi oynayan bir takım olduğunu ve Abdülkerim'in bize gelmesinin oyunsal olarak Konyaspor'da oynadığı toptan daha kötü bir futbol oynamasının sakatlık vs. haricinde imkansız olduğunu söylemiştim. Marcao'dan her anlamda daha üstteydi istatistiklerde. Hem de yerli kere yerli.Marcao Abdülkerim kiyasida komik olmuşmarcao biraz hızı dışında hiçbirseyde apo dan üstün değil en kotu yanıda profesyonelliği yok ki bu kafayla giderse seneye la liga 2ye sutlanir
Sıkıntı olmaz herhalde orada. Yunus,Kerem,Bardakçı,BAY,Kazım, 2 kaleci yeter işte. 8 için de Emin yazarsın.Arkadaşlar yerli hesabı yaparken UEFA kriterlerine göre yapın
Hakan, İlkay, Kaan bunların hiçbiri yerli sayılmıyor UEFA müsabakalarında
Ama örneğin Beknaz sayılıyor
Sol bek için içimden bir his PL'den küme düşen takımdan olacak diyor hatta Victor Kristiansen veya
Romain Perraud'tan biri olacak gibi geliyor bana.
Emin küçük diye yazmaya gerek yok diye biliyom.Sıkıntı olmaz herhalde orada. Yunus,Kerem,Bardakçı,BAY,Kazım, 2 kaleci yeter işte. 8 için de Emin yazarsın.
Apuk sapuk mesaj yazmacaksan soz ver kaldirayim.Burcu Özberk konusundaki banımı kaldırın çıldırıyorum artık. @Alper Altun
@Ahmet Kayalar Bence bu şampiyonluk totemi olsun Alper abiApuk sapuk mesaj yazmacaksan soz ver kaldirayim.
Apuk sapuk mesaj yazmacaksan soz ver kaldirayim.
@Ahmet Kayalar Bence bu şampiyonluk totemi olsun Alper abiŞampiyonluğu kazandıktan sonra yazı yazması kaldırılsın
![]()
Durup dururken burcu özberk nereden aklına geldi de konusuna yazmak istedin konyada benzer birinimi gördünBurcu Özberk konusundaki banımı kaldırın çıldırıyorum artık. @Alper Altun
beyinsiz uefa neden bütün yarı final maçlarını aynı saate koymuş sizin ben aklınıza tüküreyim inşallah avrupa süper ligi kuruluda bu işbilmezlerden kurtuluruz