GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadroda zenci eksikliğimiz var 1 tane ortasaha 1 tanede sonradan girip skor yapacak kanat alınabilir hatta ortasaha 2de olabilir zira Sergio dan bı bok olmaz

Umut nayirin bonservisi eyüpteymiş çıkamazlarsa bir yıllık biz kiralayalım ya da bonservisiyle alalım takımda Türk forvet yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Marcao Abdülkerim kiyasida komik olmuş 🙂marcao biraz hızı dışında hiçbirseyde apo dan üstün değil en kotu yanıda profesyonelliği yok ki bu kafayla giderse seneye la liga 2ye sutlanir

Lafont

Pembele - De Vrij - Rouault - Grimaldo

Torreira - Renato

DiMaria - Blas - J.Bamba

İcardı

Şu kadroyu istesem çok mu şey istemiş olurum.
Alınması imkansız adam yok şurda diye düşünüyorum ki seneye bu veya bundan belkide daha kalitelisi kurulacak buna hemfikiriz.

Bardakçı nerede? Kerem ve Abdülkerim satılmadıkları takdirde seneye ilk 11 de olurlar doğal olarak. Yine Rahica ya da Zaniolo'da ilk 11 olacaktır.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yabancı sınırının serbest olması iyi tabi ama bence her takımda o ülkeden mümkünse o takımı hisseden yaşayan isimler başarının sırlarından biri

isterim ki ilkay ve hakan da katılsın takıma abdülkerim kerem hakan ve ilkay ile 4 yerlimiz 11de olsun

hatta kazımı da kazansak ve gözümüz kapalı 11e yazacak noktaya gelsek
Ben Efe Akman'ın formayı kapmasını çok istiyorum.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar yerli hesabı yaparken UEFA kriterlerine göre yapın

Hakan, İlkay, Kaan bunların hiçbiri yerli sayılmıyor UEFA müsabakalarında

Ama örneğin Beknaz sayılıyor

Marcao Abdülkerim kiyasida komik olmuş 🙂marcao biraz hızı dışında hiçbirseyde apo dan üstün değil en kotu yanıda profesyonelliği yok ki bu kafayla giderse seneye la liga 2ye sutlanir
Vay be forumun da benim düşünceme geldiğini görmek ne kadar mutlu ediyor beni bilemezsin?! Sezon başı Abdülkerim'in hayal kırıklığı yaratmayacağını, Konyaspor'un geçen seneki Galatasaray'dan daha iyi bir takım ve daha büyük takım gibi oynayan bir takım olduğunu ve Abdülkerim'in bize gelmesinin oyunsal olarak Konyaspor'da oynadığı toptan daha kötü bir futbol oynamasının sakatlık vs. haricinde imkansız olduğunu söylemiştim. Marcao'dan her anlamda daha üstteydi istatistiklerde. Hem de yerli kere yerli. :D

Arkadaşlar yerli hesabı yaparken UEFA kriterlerine göre yapın

Hakan, İlkay, Kaan bunların hiçbiri yerli sayılmıyor UEFA müsabakalarında

Ama örneğin Beknaz sayılıyor
Sıkıntı olmaz herhalde orada. Yunus,Kerem,Bardakçı,BAY,Kazım, 2 kaleci yeter işte. 8 için de Emin yazarsın.

beyinsiz uefa neden bütün yarı final maçlarını aynı saate koymuş sizin ben aklınıza tüküreyim inşallah avrupa süper ligi kuruluda bu işbilmezlerden kurtuluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt