GSC Geleneksel 91. Halı Saha Organizasyonu | 6 Mayıs Pazar | Seyrantepe | 18:00 - 19:00

Biz önlem almayacaz abi Galatasaray gibi oynayacaz bize önlem alsınlar :D sadece merak ettim

......... ....... Kale.........
..... ... Alpay... Şevko...
Mhmt E..Berkan..Mhmt B.
................Dogan.........

Buna göre önlemi alsınlar karşim :)
Bizim takim normalde cok gol atabilecek bir takim ama kaleci olmasi ve alpay faktoru oyun tarzimizi daha pas odakli hale getirmemizi saglayacak gibi gorunuyor.

emoji616.png
Forvet oynamayalı çok olmuştu :) saol

Senin savunma biraz daha iyi kanka maçın durumuna göre döneriz zaten [/QUOTE]

Ortasaha iyidir diyelim. Forvette savunmadan iyiyim

Rakibe saygi duymadigimi belirtmek istiyorum.

Sahaya ciktigimda her sey degisir. Babami bile tanimam. Biz top tepmeye degil savasmaya geliyoruz. Bu boyle bilinsin!

Şimdiden bilenen arkadaşlar görüyorum. Bu ne hırs

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rakibe saygi duymadigimi belirtmek istiyorum.

Sahaya ciktigimda her sey degisir. Babami bile tanimam. Biz top tepmeye degil savasmaya geliyoruz. Bu boyle bilinsin!
Kesinlikle belirtmekte beis görmeyeceğim bir söylem benim de,Demir kardeşime katılıyorum,Meiwa FC gibi pis bir futbol oynamaktayız.

Bizim takim normalde cok gol atabilecek bir takim ama kaleci olmasi ve alpay faktoru oyun tarzimizi daha pas odakli hale getirmemizi saglayacak gibi gorunuyor.

Sagli sollu ucgenleri kuracak IQ'ya sahibiz
Sahsimla tanismaya hazir misin
Hazirim QUOTE]

Referanslarimiz:

@Hidayet Sarıdağ
@Berat Yesir

Ts macinda stad onunde yakaladigim :D

@Yiğit Karagöz

Beratla tanismistim

Referans olarak kullanmani onermem

Son kadronun şeklini görebilir miyim ? Bu geceden itibaren iştiareye yatıp rüyamda 3-4 maç yapacağım.

Heis ,Sizo ve ruh hastasi dostlarimiz ile harmanlanmis bu musabakayi olumlu buluyorum.

Biraz düşünücem kadrolar üzerinde. Senin amatörde oynamış olman dengeleri sarsabilir.

Muhtemelen çirkef oynamak zorunda kalıcaz ajsjsjs

Geri
Üst Alt