- 8 Temmuz 2015
- 35.781
- 70.614
- 3.893
Kaza bela olmadığı takdirde ordayımGeliyorsun dimi hocam?Opta istatistikleri istiyoruzIzlemeye gidecegimMaçın videosu buraya yüklenirse güzel olur![]()
Bol bol foto atarim buraya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaza bela olmadığı takdirde ordayımGeliyorsun dimi hocam?Opta istatistikleri istiyoruzIzlemeye gidecegimMaçın videosu buraya yüklenirse güzel olur![]()
Bol bol foto atarim buraya
Bizim takim normalde cok gol atabilecek bir takim ama kaleci olmasi ve alpay faktoru oyun tarzimizi daha pas odakli hale getirmemizi saglayacak gibi gorunuyor.Biz önlem almayacaz abi Galatasaray gibi oynayacaz bize önlem alsınlarsadece merak ettim
......... ....... Kale.........
..... ... Alpay... Şevko...
Mhmt E..Berkan..Mhmt B.
................Dogan.........
Buna göre önlemi alsınlar karşim![]()
Bizim takim normalde cok gol atabilecek bir takim ama kaleci olmasi ve alpay faktoru oyun tarzimizi daha pas odakli hale getirmemizi saglayacak gibi gorunuyor.
Senin savunma biraz daha iyi kanka maçın durumuna göre döneriz zatenForvet oynamayalı çok olmuştusaol
![]()
[/QUOTE]

Sahsimla tanismaya hazir misinBizim takim normalde cok gol atabilecek bir takim ama kaleci olmasi ve alpay faktoru oyun tarzimizi daha pas odakli hale getirmemizi saglayacak gibi gorunuyor.
Sagli sollu ucgenleri kuracak IQ'ya sahibiz
Yapacağın bindirmelerle Hamza ya nefes aldırmayacağını düşünüyorum
Karagümrükspor - IBB - Yeniköyspor'da lisanslı futbol oynadım toplam 7 sene.
Kondisyonsuz olabilirim ama klas kalıcı![]()
Hazirim <3Sahsimla tanismaya hazir misinBizim takim normalde cok gol atabilecek bir takim ama kaleci olmasi ve alpay faktoru oyun tarzimizi daha pas odakli hale getirmemizi saglayacak gibi gorunuyor.
Sagli sollu ucgenleri kuracak IQ'ya sahibiz
Kesinlikle belirtmekte beis görmeyeceğim bir söylem benim de,Demir kardeşime katılıyorum,Meiwa FC gibi pis bir futbol oynamaktayız.Rakibe saygi duymadigimi belirtmek istiyorum.
Sahaya ciktigimda her sey degisir. Babami bile tanimam. Biz top tepmeye degil savasmaya geliyoruz. Bu boyle bilinsin!
Sahsimla tanismaya hazir misin
Hazirim QUOTE]Sahsimla tanismaya hazir misinBizim takim normalde cok gol atabilecek bir takim ama kaleci olmasi ve alpay faktoru oyun tarzimizi daha pas odakli hale getirmemizi saglayacak gibi gorunuyor.
Sagli sollu ucgenleri kuracak IQ'ya sahibizSahsimla tanismaya hazir misin
Gun sayiyorum
Pm plsEsprili bir fotosop calismasi yaptim ama izin alayim dedim oncesinde
@Alpay Asma
@Keramettin TANRIVERDİ
izniniz var mi ?
Ruyanda yapacagin maclara benim ismimi dahil etmeyecek olmadan memnun oldum acikcasi.Son kadronun şeklini görebilir miyim ? Bu geceden itibaren iştiareye yatıp rüyamda 3-4 maç yapacağım.
Kimin kazanacığını düşünüyorsun üstad.Kokuyu aldınmıHeis ,Sizo ve ruh hastasi dostlarimiz ile harmanlanmis bu musabakayi olumlu buluyorum.