GSC Locası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En son alpay hakkımda yazma dediğinden beri yazmadım bugün inceleyin kendi geldi bulaştı konuyu kapatmak için de uğraştım. ısrarla devam etti. Ben yoksa sözümü tuttum.

Benimle uğraşılıyorsa ne yapabilirim? Raporların mahiyetini bilemem ama ben küfür etmedikçe, konuyla alakasız yazmadıkça (bu konuda hatam oldu) başka ne yapabilirim söyle üstat riayet edeyim?
Üstad bu forumda bir kural vardır. Efendi ve saygılı olana burada bütün imkanlar açılır. Milletin sinirlerini zıplatanlara ise önce bir düzülür sonra ihraçlanır. Yani yaptığı yanına kar kalmaz. Hangi tarafta olacağına sen karar ver.

Üstad bu forumda bir kural vardır. Efendi ve saygılı olana burada bütün imkanlar açılır. Milletin sinirlerini zıplatanlara ise önce bir düzülür sonra ihraçlanır. Yani yaptığı yanına kar kalmaz. Hangi tarafta olacağına sen karar ver.
En ufak işine gelmeyen bir postun içeriğinden dolayı milletin siniri zıplıyorsa o zaman tektip mi olmak gerekiyor? Bazen sohbet akıyor başlıktan bağımsız yazabiliyorum o konuda dikkat edeceğim başka ne gibi bir şey var düzeltebileceğim ki? raporlayanlar postlarımdaki fikirleri aslında beğenmeyip kılıf bulanlar. Şahsi olarak benimle muhatap olma diyenlere de aynısını yapıyorum mod isterse de artık yoksayıyorum. Var mı başka bir şey yaapabileceğim? Ya da farklı olmamam mı gerekiyor?

En ufak işine gelmeyen bir postun içeriğinden dolayı milletin siniri zıplıyorsa o zaman tektip mi olmak gerekiyor? Bazen sohbet akıyor başlıktan bağımsız yazabiliyorum o konuda dikkat edeceğim başka ne gibi bir şey var düzeltebileceğim ki? raporlayanlar postlarımdaki fikirleri aslında beğenmeyip kılıf bulanlar. Şahsi olarak benimle muhatap olma diyenlere de aynısını yapıyorum mod isterse de artık yoksayıyorum. Var mı başka bir şey yaapabileceğim? Ya da farklı olmamam mı gerekiyor?
bugün özelinde düşünme üstad, adamın fotosuna filan neler dedin. Pomak filan bir şeyler uydurup durdun. Siyasi konulara hiç değinmiyorum aksi fikir üretenlere liboş filan diye saldırdın. Benim sana şöyle böyle de diye bir tavsiyem yok sadece düşüncelerini başkasına saldırarak yapma.

La salin ismaili bu kadarda takılmayın herif değişik işte ben değişik seviyorum hem.

Ara ara foruma girip bakıyorum hep aynı kısır tartışmalar aynı kişiler etrafında. Bence buna çözüm arayalım.

Ona höt buna göt demekle hayat geçmiyor.

Sevin birbirinizi okşayın, zaman geçiyor hayat acımasız.

Ben ismaille bi ara sur ici gezisi yapacağım zaten . Balat fener yedikule zeytinburnu taaa samatyaya kadar

gscimbom_mobil

bugün özelinde düşünme üstad, adamın fotosuna filan neler dedin. Pomak filan bir şeyler uydurup durdun. Siyasi konulara hiç değinmiyorum aksi fikir üretenlere liboş filan diye saldırdın. Benim sana şöyle böyle de diye bir tavsiyem yok sadece düşüncelerini başkasına saldırarak yapma.
Bir de birine 'sesin tok mu?' diye sordu ben ona yarıldım 😂

Güzel bağyanlara karşı zaafı olmayan bizden değildir. Uğur yabancı gelin sevdalısı olduğundan şüpheleri üstünden atıyor, sakin kalalım enerjinizi yarınki hezimet sonrası kadro seçimlerinden ötürü hocaya saklayalım derim.

Üstat sende hakikaten milletin ses tonunu niue merak ediyorsun yav. Epeydir şu forumdayım hiç böyle bir şeyi merak etmedim. Bu arada kalın ses tonlu birini arıyorsan - - - > @Uğur Yılmaz borazan gibi sesi var.
Abi bende senin el yazını merak ediyorum mesela? Olamaz mi herşey insan için insannnnnn :)

gscimbom_mobil

Üstat sende hakikaten milletin ses tonunu niue merak ediyorsun yav. Epeydir şu forumdayım hiç böyle bir şeyi merak etmedim. Bu arada kalın ses tonlu birini arıyorsan - - - > @Uğur Yılmaz borazan gibi sesi var.
Yok ya bir çekim işi vardı teklif edecektim iletişim bilgisi verecektim resimlere de ondan bakmıştım galatasarayla ilgili bir şey diye bir başka gs platformunda da yazdım bir bakayım demiştim bir monolog vardı sesini ondan sordum millet yanlış anlamaya dünden razı zaten hemen kendilerine göre bir çıkarım yapıyorlar söylediğim kişiler de oldu ama adam müsait değil şehir dışında vesaire ya da bunun gibi alay ediyor o yüzden detaya girmedim olayın aslı budur.

Abi dün yasaklilar listesine bakiyodum ahmed arif kesen abimiz iftiradan banlanmisti sanırım, bence bu arkadasi banlamazsan haksizlik olur
Ustad banlandi demek

#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen

Ustad banlandi demek

#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen
İmzaya yeni üyeler eklenecek gibi gözüküyor

Ustad banlandi demek

#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen
1 haftasi kalmis.
Neden: Yönetime iftira atmak 😂😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt