- 18 Temmuz 2009
- 80.772
- 225.464
- 5.093
Hatırladığım kadarıyla ilk kez yapıyor, tekrarında o da alır.Abi dün yasaklilar listesine bakiyodum ahmed arif kesen abimiz iftiradan banlanmisti sanırım, bence bu arkadasi banlamazsan haksizlik olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatırladığım kadarıyla ilk kez yapıyor, tekrarında o da alır.Abi dün yasaklilar listesine bakiyodum ahmed arif kesen abimiz iftiradan banlanmisti sanırım, bence bu arkadasi banlamazsan haksizlik olur
Demek ki tanidiklara az ceza verilmesi dogruymusHatırladığım kadarıyla ilk kez yapıyor, tekrarında o da alır.
İnsanları kışkırt kışkırt sonra o bulaştı. Bu kaçıncı yahu ?
Üstad bu forumda bir kural vardır. Efendi ve saygılı olana burada bütün imkanlar açılır. Milletin sinirlerini zıplatanlara ise önce bir düzülür sonra ihraçlanır. Yani yaptığı yanına kar kalmaz. Hangi tarafta olacağına sen karar ver.En son alpay hakkımda yazma dediğinden beri yazmadım bugün inceleyin kendi geldi bulaştı konuyu kapatmak için de uğraştım. ısrarla devam etti. Ben yoksa sözümü tuttum.
Benimle uğraşılıyorsa ne yapabilirim? Raporların mahiyetini bilemem ama ben küfür etmedikçe, konuyla alakasız yazmadıkça (bu konuda hatam oldu) başka ne yapabilirim söyle üstat riayet edeyim?
ben karar verebilirmiyimÜstad bu forumda bir kural vardır. Efendi ve saygılı olana burada bütün imkanlar açılır. Milletin sinirlerini zıplatanlara ise önce bir düzülür sonra ihraçlanır. Yani yaptığı yanına kar kalmaz. Hangi tarafta olacağına sen karar ver.
verebilirsin cnmben karar verebilirmiyim
milletin sinirlerini ziplatmaya devam edecekverebilirsin cnm
En ufak işine gelmeyen bir postun içeriğinden dolayı milletin siniri zıplıyorsa o zaman tektip mi olmak gerekiyor? Bazen sohbet akıyor başlıktan bağımsız yazabiliyorum o konuda dikkat edeceğim başka ne gibi bir şey var düzeltebileceğim ki? raporlayanlar postlarımdaki fikirleri aslında beğenmeyip kılıf bulanlar. Şahsi olarak benimle muhatap olma diyenlere de aynısını yapıyorum mod isterse de artık yoksayıyorum. Var mı başka bir şey yaapabileceğim? Ya da farklı olmamam mı gerekiyor?Üstad bu forumda bir kural vardır. Efendi ve saygılı olana burada bütün imkanlar açılır. Milletin sinirlerini zıplatanlara ise önce bir düzülür sonra ihraçlanır. Yani yaptığı yanına kar kalmaz. Hangi tarafta olacağına sen karar ver.
Demir in bugün yazdığı mesajdan 1 ay ceza alan yoktur heralde daha önceİlk falsosu diye süre kısa.
Tanıdıklarıma daha düşük ceza veriyor olsam Demir 1 ay atılmazdı, bu iftiranın tekrarını görmiyim.
bugün özelinde düşünme üstad, adamın fotosuna filan neler dedin. Pomak filan bir şeyler uydurup durdun. Siyasi konulara hiç değinmiyorum aksi fikir üretenlere liboş filan diye saldırdın. Benim sana şöyle böyle de diye bir tavsiyem yok sadece düşüncelerini başkasına saldırarak yapma.En ufak işine gelmeyen bir postun içeriğinden dolayı milletin siniri zıplıyorsa o zaman tektip mi olmak gerekiyor? Bazen sohbet akıyor başlıktan bağımsız yazabiliyorum o konuda dikkat edeceğim başka ne gibi bir şey var düzeltebileceğim ki? raporlayanlar postlarımdaki fikirleri aslında beğenmeyip kılıf bulanlar. Şahsi olarak benimle muhatap olma diyenlere de aynısını yapıyorum mod isterse de artık yoksayıyorum. Var mı başka bir şey yaapabileceğim? Ya da farklı olmamam mı gerekiyor?
Bir de birine 'sesin tok mu?' diye sordu ben ona yarıldımbugün özelinde düşünme üstad, adamın fotosuna filan neler dedin. Pomak filan bir şeyler uydurup durdun. Siyasi konulara hiç değinmiyorum aksi fikir üretenlere liboş filan diye saldırdın. Benim sana şöyle böyle de diye bir tavsiyem yok sadece düşüncelerini başkasına saldırarak yapma.
Abi bende senin el yazını merak ediyorum mesela? Olamaz mi herşey insan için insannnnnnÜstat sende hakikaten milletin ses tonunu niue merak ediyorsun yav. Epeydir şu forumdayım hiç böyle bir şeyi merak etmedim. Bu arada kalın ses tonlu birini arıyorsan - - - > @Uğur Yılmaz borazan gibi sesi var.
Yok ya bir çekim işi vardı teklif edecektim iletişim bilgisi verecektim resimlere de ondan bakmıştım galatasarayla ilgili bir şey diye bir başka gs platformunda da yazdım bir bakayım demiştim bir monolog vardı sesini ondan sordum millet yanlış anlamaya dünden razı zaten hemen kendilerine göre bir çıkarım yapıyorlar söylediğim kişiler de oldu ama adam müsait değil şehir dışında vesaire ya da bunun gibi alay ediyor o yüzden detaya girmedim olayın aslı budur.Üstat sende hakikaten milletin ses tonunu niue merak ediyorsun yav. Epeydir şu forumdayım hiç böyle bir şeyi merak etmedim. Bu arada kalın ses tonlu birini arıyorsan - - - > @Uğur Yılmaz borazan gibi sesi var.
Ustad banlandi demekAbi dün yasaklilar listesine bakiyodum ahmed arif kesen abimiz iftiradan banlanmisti sanırım, bence bu arkadasi banlamazsan haksizlik olur
Üstat sende hakikaten milletin ses tonunu niue merak ediyorsun yav. Epeydir şu forumdayım hiç böyle bir şeyi merak etmedim. Bu arada kalın ses tonlu birini arıyorsan - - - > @Uğur Yılmaz borazan gibi sesi var.
İmzaya yeni üyeler eklenecek gibi gözüküyorUstad banlandi demek
#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen
1 haftasi kalmis.Ustad banlandi demek
#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen