GSC Özel Haber: Antonio Flores Galatasaray'a doğru..

Cevap: GSC Özel Haber: Antonio Flores Galatasaray'a doğru..

Forvet gerekli ona katiliyorum ama Flores ..

Yedek olarak dusunuluyorsa gelsin.

Hicbir zaman Alici gozuyle bakmadim flores oynadiginda. Zaten ancak 10 mac ya izlemisimdir ya izlememisindir.

O yuzden saglikli yorum yazamiyacagim. Hadi hayirlisi diyelim. Umarim

yararli olur.

Bu adam (Allah korusun) Baros sakatlandığında ilk 11'e girerse bence göstereceği performansla Baros mu Flores mi diye taraftarı 2'ye ayırır benden demesi :D

Bu adam (Allah korusun) Baros sakatlandığında ilk 11'e girerse bence göstereceği performansla Baros mu Flores mi diye taraftarı 2'ye ayırır benden demesi :D

Amin :D

bizim " Turk taraftari" biliyorsun. Verecekleri ilk tepki paralari kalmamis, oda Kim , bak rakiplerimiz Raulu aliyor gibi tepkiler verecegini ahanda bura yaziyorum. Bu dusunce gitmedikce asla bir Ajax, Porto, olamayiz. Onlar gibi derken, genc oyuncu bulmak.

3mil€ yu gecmemesi lazim bons. O zaman guzel olur:D

Floresin oyun stili hakkinda biri birseyler yazabilirmi ?

Duyum olduğu ve kesin biten transfer olmadığı söylenmiş zaten. Kimse zor durumda filan kalmaz.

NEWS_1239584645_floro_flores2.jpg

resimdeki gizli sifreyi bul.

1 tasla 2 kus:D

Amin :D

bizim " Turk taraftari" biliyorsun. Verecekleri ilk tepki paralari kalmamis, oda Kim , bak rakiplerimiz Raulu aliyor gibi tepkiler verecegini ahanda bura yaziyorum. Bu dusunce gitmedikce asla bir Ajax, Porto, olamayiz. Onlar gibi derken, genc oyuncu bulmak.

3mil€ yu gecmemesi lazim bons. O zaman guzel olur:D

Floresin oyun stili hakkinda biri birseyler yazabilirmi ?

Şöyle diyeyim benim izlediğim maçlarda genelde (hani peste vardır ya :D) 4-4-2 de cf nin yanına bir de ss koyarsın.Flores işte o ss gibi göründü bana.Dolaşan ve daha çok asist yapmayı seven bir forvet.Bitiriciliğide bana gayet güzel göründü.Eğer alınırsa bence deplasman maçlarında geriye düşersek ya da oyun sıkışırsa oyunun formatını 4-4-2 ye çevirip gayette güzel iş yapar hocam.

Ha birde şu psikolojik tarafı olur bu transferin.bjk ve fb yi biliyoruz 2 takımda şu an forvet forvet diye ağlayıp duruyorlar ve 2 si de Baros'u deliler gibi kıskanıyor.Eğer biz Baros'un üstüne bir de bu adamı alırsak taraftarları yönetime sitem de etmeye başlayacaktır :)

Floro Flores cok vasat bir oyuncudur... 120 mac 22 gol 18 asist ne demek yahu.. bas parayi al pektemeki.... bi de yerlidir pektemek...

Önerildiği muhabbetinde ilgilenildiği duyumu alındığını tahmin etmiştim ;)

Wow, tekihtimallinin, scoutgsnin pabucunu dama atacaz :D

Geri
Üst Alt