Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nekadar zekisin , benim bir fenerbahceli muhabbet kusu oldugumu anlamıssın.:005: yönetimden sana özel ödül falan verilmesini istiyorum.:f50: Ya arkadaşlar biraz daha beynimizi kullansak , ne biliyim yaratıcı olalım.mg:
use your brain guys :90::90::90::90:
sana hoşgeldin hediyemdi niye alındın hemen, öyle herkese koymam bu kuşu değerlidir benim için.
it was joke
ozaman ciddi olda biraz sarı kırmızı papağan resmi koy. yada biraz daha ciddi olursan belki adam yerine koyabilirim :wave:
nekadar zekisin , benim bir fenerbahceli muhabbet kusu oldugumu anlamıssın.:005: yönetimden sana özel ödül falan verilmesini istiyorum.:f50: Ya arkadaşlar biraz daha beynimizi kullansak , ne biliyim yaratıcı olalım.mg:
use your brain guys :90::90::90::90:
ozaman ciddi olda biraz sarı kırmızı papağan resmi koy. yada biraz daha ciddi olursan belki adam yerine koyabilirim :wave:
dsmartın interneti nasıl hızlı mı
ŞL izlemek istiyorsan tavsiye ederim , türk telekomdan daha başarılı bence. En azından 1080p film izlerken donmuyor
1080p kalitede filmlerde ne izlenir ha
Özelden yolladım adresini , faka basıp beni ceza aldırtamazsınız2 sene frmtr hobi moderatorlugu yaptım kıpsssssssss
![]()
Özelden yolladım adresini , faka basıp beni ceza aldırtamazsınız2 sene frmtr hobi moderatorlugu yaptım kıpsssssssss
![]()
![]()
kız dediğin oje sürer ruj sürer ne bileyim tuvalette 25 tane dudağını büzerek foto çeker ama 1080p'yi bilen kız çok nadirdir bilemiyorum :asd2::asd2::asd2::asd2::asd2: