GSC Tanışma Alanı

nekadar zekisin , benim bir fenerbahceli muhabbet kusu oldugumu anlamıssın.:005: yönetimden sana özel ödül falan verilmesini istiyorum.:f50: Ya arkadaşlar biraz daha beynimizi kullansak , ne biliyim yaratıcı olalım.:omg:

use your brain guys :90::90::90::90:

sana hoşgeldin hediyemdi niye alındın hemen, öyle herkese koymam bu kuşu değerlidir benim için.

it was joke

nekadar zekisin , benim bir fenerbahceli muhabbet kusu oldugumu anlamıssın.:005: yönetimden sana özel ödül falan verilmesini istiyorum.:f50: Ya arkadaşlar biraz daha beynimizi kullansak , ne biliyim yaratıcı olalım.:omg:

use your brain guys :90::90::90::90:

Hoşgeldin seda sen onları boşver çok kabalar

kız dediğin oje sürer ruj sürer ne bileyim tuvalette 25 tane dudağını büzerek foto çeker ama 1080p'yi bilen kız çok nadirdir bilemiyorum :asd2::asd2::asd2::asd2::asd2:

kız dediğin oje sürer ruj sürer ne bileyim tuvalette 25 tane dudağını büzerek foto çeker ama 1080p'yi bilen kız çok nadirdir bilemiyorum :asd2::asd2::asd2::asd2::asd2:

ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana mezunuyum. dünya mutfağının coguna hakimim. iyi derecede 4 dil sahibiyim , teknolojiyi severim. steam üstünden payday2 ve dota2 oynarım. ama pardon bunları kızlar yapamaz dimi :D yani şimdi sana italyanca birsürü küfür etsem anlamayacaksın lütfen beni alıntılama.

Geri
Üst Alt