Emin Empak
Aslan Üye
- 21 Kasım 2008
- 8.346
- 70
- 1.513
ahahah yemin ederim başlığı görünce aklıma o muhabbet geldi. yılın postlarından biri bence.![]()
...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahahah yemin ederim başlığı görünce aklıma o muhabbet geldi. yılın postlarından biri bence.![]()
Coşkun Aksoy
1 ay sonra üniversite bitiyor
Sevilen şeyler: Dizi, film, kitap, müzik, galatasaray, orman ve deniz.
Memleket: İzmir
İkamet: İstanbul
Ben Levent Akgün foruma diğer üyeliğim ile giremiyorum.Nedeni hangi mail ile kayıt olduğumu tespit edemiyorum.Yetmezmiş gibi muhtemelen o mail adresinin şifresini de bilmiyorum. Tam bir Meksika açmazı yaşıyorum şu anda lütfen yardım ediniz.
Emrah bey;Size yardımcı olayım ben Levent bey iletişime geçelim sizinle pm yoluyla.
Taptap
Emrah bey;
Hangi mail adresimle kayıt olduğumu bilmiyorum işin garip tarafı muhtemelen o mail adresinin şifresini de bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim.Bu arada Şahsınızın ve Tüm Galatasaray ailesi ile beraber forumdaki kardeşlerimin bayramlarını kutlarım.Nice bayramlara hep beraber kavuşmak temennisi ile hayırlı günler.Eve döndüğümde size yardımcı olayım
Taptap
Çok teşekkür ederim.Bu arada Şahsınızın ve Tüm Galatasaray ailesi ile beraber forumdaki kardeşlerimin bayramlarını kutlarım.Nice bayramlara hep beraber kavuşmak temennisi ile hayırlı günler.