GSC Tanışma Alanı

Coşkun Aksoy

1 ay sonra üniversite bitiyor

Sevilen şeyler: Dizi, film, kitap, müzik, galatasaray, orman ve deniz.

Memleket: İzmir

İkamet: İstanbul

Atakan Ayaz

Istanbul 27

Mimar ama calismiyorum

Kalben Galatasarayli

Bekar

Hobiler : herturlu aksiyon iceren aktiviteler

Fobiler : kediler

Saygilar selamlar

HTC One cihazımdan gönderildi

Ben Levent Akgün foruma diğer üyeliğim ile giremiyorum.Nedeni hangi mail ile kayıt olduğumu tespit edemiyorum.Yetmezmiş gibi muhtemelen o mail adresinin şifresini de bilmiyorum. Tam bir Meksika açmazı yaşıyorum şu anda lütfen yardım ediniz.

Ben Levent Akgün foruma diğer üyeliğim ile giremiyorum.Nedeni hangi mail ile kayıt olduğumu tespit edemiyorum.Yetmezmiş gibi muhtemelen o mail adresinin şifresini de bilmiyorum. Tam bir Meksika açmazı yaşıyorum şu anda lütfen yardım ediniz.

Size yardımcı olayım ben Levent bey iletişime geçelim sizinle pm yoluyla.

Taptap

En kısa sürede ilgilenirler, ben konuyu uplayayım. Raporu da bastım görürler yakında

Selam, ismim Fatih hacı

almanyada yasiyorum. ve saire

buraya hic yazmamisdim galiba. Bunuda hal ettik.. :D

Çok teşekkür ederim.Bu arada Şahsınızın ve Tüm Galatasaray ailesi ile beraber forumdaki kardeşlerimin bayramlarını kutlarım.Nice bayramlara hep beraber kavuşmak temennisi ile hayırlı günler.

Çok teşekkür ederiz Levent bey. Bizde sizin ve ailenizin bayramını kutlar nice bayramlar dileriz.

Taptap

Son bir iki postu dikkate alacak olursak, bu forumda insanların birbirine karşı bu kadar nazik ve saygılı olduğuna ilk defa şahit oluyorum. Burda insanlar genelde kes, lan gibi konuşuyorlar ve bu durum ilginçtir ki yönetimide rahatsız etmiyor.

Bu forumdaki kadar laubali ve saygısız postları başka hiçbir yerde görmedim. Ne diyelim inşallah daha saygılı, daha anlayışlı postların atıldığı günleride görürüz.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
balbazar-%C4%B1n-urfal%C4%B1-kad%C4%B1nlara-benzemesi_351802.gif

Aleyküm selam..

Geri
Üst Alt