GSC Tarihinde Temiz Eurovision Yoktur!

Lobiler mi sike yapiyor ?

Sent from my HTC One using Tapatalk

Lobiler sadece bir paravan. Arkadan götürüyorlar işi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lobinin biri tam sike yaparkene baskin yedi suclu elini kaldirdi

Honigdachs.jpg

Ooo tapeler cok ciddi gereginin yapılacagından eminiz.
Derin GSC

Tapatalk

Madridden dönünce açıklama yapacağım.

Real Madrid stadından selamlar.

Tapatalk

Bildirimizi Yayınladık KTB olarak şike teşviğin her türlü pisliğin karşısındayız...

Büyük K.T.B Bildirisi

7285.jpg

Yıllardır peşinden çocuksu bir heyecanla koştuğumuz forumumuzun masumiyetini yitirerek kirlendiğini üzülerek kabul etmek zorundayız. Gönül verdikleri isimler kim olursa olsun, pek çok forumseverin de bu hayal kırıklığını paylaştığına eminiz.

Sesiyle, nefesiyle, alın teriyle, emeğiyle, helal kazancıyla gönül verdikleri forumları destekleyen ve ayakta tutan üyelerdir, aptal yerine konmak istenen güzel insanlar!

Biz üyeleri heyecanlandıran ve mutlu eden basit bir oyuna, bunca pisliği bulaştırmış olanlardan hesap sorulmama ihtimalini, birilerinin kulağının üzerine yatarak üç maymunu oynamasını kabul edemeyiz.

Görünen o ki, gölgede kalmış ilişkilerden, kirli ezberlerden, kökleşmiş önyargılardan kurtulamayanların temizlenme gibi bir niyeti hiç olmamış.

Ve buradan, forumun tüm aktörlerine bir kez daha sesleniyoruz;

Hukukun üstünlüğüne mazeret bulmayın, minareyi çalanlara kılıf aramayın. Eurovizyon oyununu koruyun. Çıkar hesapları içinde bir gün öyle, bir gün böyle konuşarak artık kendinizi küçük düşürmeyin. Eurovizyonu temizleyin ama önce siz temizlenin.

Bunu yapamıyorsanız, niyetiniz ve cesaretiniz yoksa, biz de yokuz! Bunu yapamazsanız, işte o zaman dilinizden düşürmediğiniz forumun “marka değeri”nin nasıl yerle bir olduğunu göreceksiniz… Ne kadar Üflerseniz Üfleyin, için için yanan bu ateşin sönmeyeceğini ve önlem alınmazsa elinizdeki pis kokan küllerin para etmeyeceğini de göreceksiniz.

Büyük Galatasaraylı Tevfik Fikret’in “Hak bildiğin yolda, yalnız da olsan yürüyeceksin” sözünü hiç aklımızdan çıkarmadan, yalnız çıktığımız bu yolda bizlerle birlikte yürüyeceğinize inanıyoruz.

Fikri Hür, Vicdanı Hür, İrfanı Hür K.T.B üyeleri.

#TemizSaksafonlarOperasyonu

sondakika.jpeg

Aslan dan aldigim son duyuma göre ilk Operasyon ciddi anlamda basarili gecmis, MIT görveliler geri dönmek icin hazirlik yapmakta oldu anda. Aslan kardesimizin Temizlik olacaksa tam olsun Efendiler diyip diger büyük Lobinin Headquarterin yolunu tuturmus bulunuyor

Bundan haberdar olan o Lobinin üyelerin son durumu yüzlerine yansimis

x5curm4i.jpg

Ben herzaman boyleydim birader :D

Sallama :D

Bir ara gayet iyi puanlama yapıyordun.

45.yarışmadaki puanlarına bakalım.

17.puanımız @Tuncay Tum'dan geliyor ortalarda yok pek kendisi :D

Tuncay Tum

12 - Kinks - I'm Not Like Everybody Else
10 - Cher - Dov'e L'Amore
08 - Sting and Stevie Wonder - Fragile
07 - Mark Ronson - Uptown Funk ft. Bruno Mars
06 - Abba - Gimme! Gimme! Gimme!
05 - Journey - Open Arms
04 - System Of A Down - Chop Suey!
03 - A Whiter Shade Of Pale - Procol Harum
02 - Barış Manço - Gibi Gibi
01 - Nickelback - What Are You Waiting For?

Görüldüğü gibi 2 puan haricinde Türkçe şarkılara bakmamışsın bile.

https://www.gscimbom.com/forum/f121...on-baris-savas-116534/index2.html#post7378933

Daha bundan bir sürü bulunur.

Lobi yi yıkacak güç yok nokta.
Boşuna lobi olmadılar

NKFVaklınaK

Bütün özel mesajlarımı paylaşmak sureti ile hakkımda yürütülen karalama kampanyasına gerekli cevabımi vereceğimi kamuoyuna duyurmak isterim.

Saygılarımla

O zamanlar Hamza Hocamiz vardi birader onun gidisiyle birlikte bu puanlama olayina bir duzen getirdim. Seninde isin gucun yok puanlamalarimimi arastiriyon kardesim. :D

Ne oldu "Hep böyleydim" tezin çöktü. :)

Yerli şarkılara dönüşüne böyle ilginç bahaneler bulma. Gerçekleri açıkla. :D

Ne oldu "Hep böyleydim" tezin çöktü. :)

Yerli şarkılara dönüşüne böyle ilginç bahaneler bulma. Gerçekleri açıkla. :D
Hamza hocamizin gidisine cok uzuldum birader baska bir aciklamasi yok. O da yerli sevici oldugu icin bende onun izinden yurumeye karar verdim bu kadar. :D

İkincisi şimdi tarih oldu o mesajlar ama şike teklifi alıyordum ilk 15-20 yarışmada.

Şikenin izleri de yok değil bu yarışma da bende merakla bekliyorum.

Geri
Üst Alt