GSC Tarihinde Temiz Eurovision Yoktur!

Elde edilen kara paranın Kanada üzeri Tuncay Tum tarafından aklandığına dair söylentiler var kulislerde.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Tuncay'i biz gömeriz ama kimseye yedirmeyiz Can efendi. Tuncay Tum bizim lobinin temel taşidir. Hedefimdesin tetigi her an çekebilirim.:D

Her şey dün Fatih Akça'Nın ESC konusuna uğramasıyla başladı...

Tuncay'ın bir anda yerli şarkı sevdalısı olması tesadüf mü?

Hiç sanmıyorum.

Alpay Asma kimdir? Bir şahıs mıdır yoksa bir lobinin paravan adı mıdır?

Bu konuda Alpay Asma'dan açıklama bekliyorum. Kendisi Eurovision sürecindeki yolsuzlukların merkezindeki adam, temiz bir adam olsa da çevresi şikeyle dolu. Ben de şike gerçeklerine onun merkezinden bakarak ulaştım.

Ben kafamı vicdanım rahat şekilde yastığıma koyup uyuyabiliyorum ya siz ey pisliklere bulaşmış şikeci yarışmacılar? :D

Sende takdin su yerli sarkilara alla alla ne var yerli sarkilari seviyoruz ve onceligi onlara veriyoruz. :D

Sen eskiden böyle değildin.

Birileri yerli şarkıyla yarışmaya katıldı, o yarışmadan sonra sana bir haller oldu.

Artık aranızda nasıl konuşmalar geçti bilemeyeceğim.

KTB üyeleri olarak bu kokuşmuş kirli oluşumlara karşı yakında bir bildiri yayınlayacağız...

#TemizSaksafonlarOperasyonu

Şike yüzünden yarışmalara katılmayı bıraktım artık.Özellikle bu lobilerin inlerine girilmesi lazım.

Şike denildiğinde akla gelen iki ismin Tuncay Tum ve Alpay Asma olmaları ve bu şahısların yönetimde Süper Moderatör olarak görev almaları sizce tesadüf mü?

Ben kafamı vicdanım rahat şekilde yastığıma koyup uyuyabiliyorum ya siz ey pisliklere bulaşmış şikeci yarışmacılar? :D

can büyük'ün şike konusunda en temiz pürü pak kişi olduğuna inanıyorum ama onunda gördüğü ama anlatamayacağı şeyler muhakkak ki vardır..:(

Geri
Üst Alt