GSC Tarihinde Temiz Eurovision Yoktur!

Eurovision'a iki farklı üyeliği ile katılan ve birbirine en yüksek puanı veren bir kişi bulunmakta, bu şahıstan da açıklama bekliyorum.​

86esc katılanları incelenip verilen puanlamaların denetlenmesini talep ediyorum

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En önemli sorular.

Kaç tane şaibeli şampiyonluk var? Bu şike lobisinin ipleri kimin elinde? Baş aktörler hangi şahıslar? Cezai boyutlar nasıl olacak? ESC temizlenebilecek mi?

Bu soruların cevaplarını vermeni temenni ediyorum Kerim ZENGİN

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Tuncay Tum'dan şüpheleniyorum. Şüphe olmasa bile Hamzaya benzediği için ipi çekilmelidir :D

Bu ateş üflemeyi geçtim hortumla girişsen yine sönmez.

Durum çok vahim gözüküyor.

Bende duymustum birileri diyordu ben anliyorum kime oy falan filan diyordu hersey planli demek ki.

Bu konunun kapatılmasını isteyenler olacak arkadaşlar, onlar kendilerini belli edecek ve itiraf edecekler suçlarını. Yoksa her türlü komployu düzenleyeceğiz onlara, bundan sonraki eurovisionlarda tüm özel mesaj görüşmeleri kontrol edilecek.

Bu konunun kapatılmasını isteyenler olacak arkadaşlar, onlar kendilerini belli edecek ve itiraf edecekler suçlarını. Yoksa her türlü komployu düzenleyeceğiz onlara, bundan sonraki eurovisionlarda tüm özel mesaj görüşmeleri kontrol edilecek.

Tapeleri bekliyoruz

@Alpay Asma 'ya Metris yolu gorundu galiba :D

metris-cezaevi.jpg

Son düzenleme:
GSC Eurovison leaks, duyduma göre 1,8GB büyüklünde bir dosyaymis , peh ne dolaplar dönmüs ne canlar yakilmis, tarih size daima sikeci olarak anacak

Gerekli beğeni gelir ise ilk ismi açıklarım

Açıklayacağım kişi örgüt liderine yardım etmesiyle biliniyor. Sağlam dayanakları var, içerden dısardan bağlantıları yüksek.

Ben neden artık katılmıyorum yarışmalara? İşte bu yüzden. Bariz bir şekilde şike yapıyor.

Hadi biri çıkıp da yalan desin. Şak diye koyarım ortaya caps'i. 30-35 yaşındaki adam benden şike yapmamı istiyor.

Ayıp be ayıp. Kadayıfa dönmüş bir yerlerin ama hala düzenbazlık peşindesin. O kendini biliyor. Hadi çıkıp yalan desin. Eyyy GSC uyuma..

Açtırmayın ağzımı..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt