Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
hurkacs burak elmas gibi son sandıklarda geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tum maclar basladimi trt de suan khachanov shapovalov maci var diger maclar nerde yayinlabiyorWimbledon 2021 Tek Erkekler Çeyrek Finaller oynanıyor.
Senin söylediğin maç TRT Spor Yıldız'daTum maclar basladimi trt de suan khachanov shapovalov maci var diger maclar nerde yayinlabiyor
Trt spor`un da verdigini bilmiyordum saolun hocam aslinda ben federer in macini merak ediyordum baslamadimi henuz basladiysada hangi kanalda ara ara bulamadim.Senin söylediğin maç TRT Spor Yıldız'da
TRT Spor'da Djokovic - Fucsovics maçı var.
Başlamadı. Djokovic maçından sonra. Sanırım TRT Spor Yıldız'da yayınlanacak.Trt spor`un da verdigini bilmiyordum saolun hocam aslinda ben federer in macini merak ediyordum baslamadimi henuz basladiysada hangi kanalda ara ara bulamadim.
Tesekkurler hocamBaşlamadı. Djokovic maçından sonra. Sanırım TRT Spor Yıldız'da yayınlanacak.
Olimpiyatlar için güzel bir idman.djokoviç idman yapıyor
güzel bir idman demişken mahircim madem tenisten bu kadar iyi anlıyorsun kurban olayım bana bir yol göster.Olimpiyatlar için güzel bir idman.
Üzgünüm Süslü. İyi bir izleyiciyim. Oyuncu değilim. Yardımcı olamayacağım. Ama galiba @Mustafa Canaslan hocam oyuncuydu. O sana yardımcı olabilir belki.güzel bir idman demişken mahircim madem tenisten bu kadar iyi anlıyorsun kurban olayım bana bir yol göster.
yengen ile tenis oynuyoruz ama ben onun seviyesinde değilimkendimi geliştirmek için antreman raketi bakıyorum.
şu ürüne denk geldim ne diyorsun ? bana seviye atlatır mı
Ekli dosyayı görüntüle 129607