GSC Tenis Başlığı

Wimbledon 2021 Tek Erkekler Çeyrek Finaller oynanıyor.

Trt spor`un da verdigini bilmiyordum saolun hocam aslinda ben federer in macini merak ediyordum baslamadimi henuz basladiysada hangi kanalda ara ara bulamadim.
Başlamadı. Djokovic maçından sonra. Sanırım TRT Spor Yıldız'da yayınlanacak.

djokovic hayatının en kolay slamini alacak herhalde. şu ana kadar beş para etmez heriflerle oynadığı yetmezmiş gibi olası tehdit 40 yaşındaki federer kaldı. ona da en fazla 1 set verir.

Olimpiyatlar için güzel bir idman.
güzel bir idman demişken mahircim madem tenisten bu kadar iyi anlıyorsun kurban olayım bana bir yol göster.

yengen ile tenis oynuyoruz ama ben onun seviyesinde değilim :( kendimi geliştirmek için antreman raketi bakıyorum.
şu ürüne denk geldim ne diyorsun ? bana seviye atlatır mı

1625668868950.png

güzel bir idman demişken mahircim madem tenisten bu kadar iyi anlıyorsun kurban olayım bana bir yol göster.

yengen ile tenis oynuyoruz ama ben onun seviyesinde değilim :( kendimi geliştirmek için antreman raketi bakıyorum.
şu ürüne denk geldim ne diyorsun ? bana seviye atlatır mı

Ekli dosyayı görüntüle 129607
Üzgünüm Süslü. İyi bir izleyiciyim. Oyuncu değilim. Yardımcı olamayacağım. Ama galiba @Mustafa Canaslan hocam oyuncuydu. O sana yardımcı olabilir belki.

İyi bir tenis antrenöründen ders almadan hızla seviye atlamak pek mümkün değil. O fotoğraftaki şeyle sadece kısmen servis antrenmanı yapılabilir ki uzun bir çorabın içine konacak 3 adet tenis topu da aynı işlevi görür...

Geri
Üst Alt