GSC Üyeleri Fenerbahçe Başkanlığı Seçiminde Kimi Destekliyor?

Fenerbahçe Başkanlığı Seçiminde Kimin Kazanmasını İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    65
  • Anket kapatılmış .
Bekledikleri kadar bir şey verecek mi merak ediyorum. Ayrıca söylemlerine bakınca futbol ortamını gerecek bir adama benzemiyor. Eğer bekledikleri gibi takıma sponsorluklarla ve vizyonuyla seviye atlatacaksa bu bizim için de iyi olabilir. Rakamlar ve yatırımlar büyürse bizim için de rakamlar büyüyecektir. Rakibimizin seviyesi ne kadar iyiyse çıkmamız/korumamız gereken seviye de o kadar iyi olmak zorunda.

Aklı başında biri tarafından atılmış güzel bir post. Son cümleye özellikle dikkat etmenizi rica ediyorum.

Aziz Yıldırım başkanlıktan bu şekilde inmemeli. Sürülen tarlalar, inşaat işçileri nedeniyle Fenerbahçe'ye kayyım atandığı günleri de görürüz umarım.

aziz-yildirim-1.jpeg

20 senedir adam baskan 3 sene daha oluversin işte. sonra bırakacam diyor zaten

Umrumda olmayan bir seçim aslında gerçekten.

Ama yinede goygoyuna bir dönem daha azizin ağlamasını izlemek isterim.

Taraftarız biz çekeriz cefa
Aziz başkan bizi bırakma.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şahsen ben Ali KOÇ'tan yanayım.Sebebi ise artık şu kavga gürültü asma kesme muhabbetlerini istemiyorum.En azından Mahmut USLU'yu görmeyiz.
[automerge]1527526159[/automerge]
Şahsen ben Ali KOÇ'tan yanayım.Sebebi ise artık şu kavga gürültü asma kesme muhabbetlerini istemiyorum.En azından Mahmut USLU'yu görmeyiz.

Gerçekten bu adamın sıfatını gördükçe samimi söylüyorum sinirlerim çıkıyor!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

neeee?

bana tam ters etki veriyor.

onun melek gibi yuzunde saadet buluyorum.

R harfini soyleyemeyen cocuksu masum ses tonu ninni gibi geliyor kulaklarima

Onun R harfini soyleyemeyisi kalbinin temizliginden

Reddediyor Rezil Rusva Rusvet gibi kelimeleri O'nun mubarek agzi

Ben oy kullanmadım. Bu konuda benden daha ilgili ve bilgili ve hatta tecrübeli olduğuna inandığım Sn @MK nın izinden gitmek için işaret arıyorum..

kısa zaman önce buraya yazdığım burhan karaçam meselesini anlattı. ali koç un finansal durumları görmek için getirttiği eski yapıkredi ceosu karaçam gevsek bi sekilde konusunca baskan kızıyor "daha ölmedim, öldükten sonra paylasırsınız mirası" seklinde fırcalıyor. ilk orda acılıyor zaten ali koç ile aziz yıldırım arası. buna kızan ali kocta işi gücü bırakıp karşısına çıktı baskanlıkta.

Geri
Üst Alt