GSCimbom 18 Yaşında!

Bizim üyelikler 2008 gözüküyor daha eski olması lazımdı aslında , bi ara yenilenmiştik sanki öyle bişi hatırlıyorum bi değişiklik olmuştu ama . Vay be günlerdi ya .
Evet öyle olmuştu. Eski sahibi Oğuz muydu neydi forumun serverini mı silmişti bi şeyler yapmıştı da sıfırdan kurduk her şeyi. Forumun 101. üyesi olarak kuruluş ve gelişmesinde emeklerim var; onur ve gurur duyuyorum. Tabii ki en büyük alkış Abdullah(Taşan) ve Mustafa(Gürpınar) abiye
şimdi forum trollere ve transfer taraftarlarına döndü üstatlar

Şu etkinlikten foto kalan var mı elinde acaba . Tek bir kişi çekilip yüklenen resimlerin hepsi kaybolmuş ne yazık ki :)

Bir aralar sıkıntılar yaşanmıştı ama benim de çalkantılı dönemime denk geldiği için çok hatırlamıyorum mevzuları. Emin olmamakla birlikte 2005 veya 2006 üyesiyim diye hatırlıyorum ama profilimde 2008 yazıyor. Reset atılmış galiba.

Bir aralar sıkıntılar yaşanmıştı ama benim de çalkantılı dönemime denk geldiği için çok hatırlamıyorum mevzuları. Emin olmamakla birlikte 2005 veya 2006 üyesiyim diye hatırlıyorum ama profilimde 2008 yazıyor. Reset atılmış galiba.
Aynen çok büyük ihtimal serverlık bişi olmuştu , 2006da kurulduk diye hatırlıyorum bende

Ben de 'GSC de mi 1 ağustos da kurulmuş' diye düşündüm başlığı görünce
Öyle olsa güzel olurdu :)
Bugün benim 10.yıl dönümüm 🥳
İyi ki GSC ...

1722495919805.webp

2010 yılıydı. Ana sayfada Ledesma ve Rosicky Galatasaray'da yazısı ile ilk defa siteye girmiştim. O günden beri sağlam duyumların tek adresi Gscimbom'dayız.

Aslanın yaşı olmaz aslan aslandır.

foruma katıldığımda barış savaş bile gençti

hey gidi

Şu etkinlikten foto kalan var mı elinde acaba . Tek bir kişi çekilip yüklenen resimlerin hepsi kaybolmuş ne yazık ki :)

Etkinliği ben düzenlemiştim de bende de yok fotolar :(

Geri
Üst Alt