GSCimbom 18 Yaşında!

Pandemi sonrası evden çalışmaya dönüldükten sonra forumu tekrar okumaya başlamıştım. Sonra tekrar yazmaya başladım. Sonra sol ekranda sürekli duran bir akış haline geldi. İnsan sürekli etkileşimde bulunabildiği bir siteyle kafasını dağıtacak ortamı bulabiliyor.

Maalesef bu forum yuzunden gay oldum.
Ne alaka lan doruk? demeyin öyle öylee

Herkes mizahin bir muslugunun basini tutmustu. Nereye gitsem benden daha iyi saka yapan ustatlar vardir bir tek alkolik ve gay yoktu. Dogruya dogru iyi ekmegini yedik ama surec cok yakiciiydi gay olmadan gay sakasini yapamiyordum. Internetten bir dayiyla tanistim dedim acilinden gay olmmam lazim. Hallederiz dedi bol bol saka yapmak istiyorum. Gay mizahi hakkinda cigir acmak niyetindeyim dedim. Deli oğlan sen benim yuvamı yıkacaksın, uzak dur benden demisti.

Aylarca facebook bulmus fakat sermaye olmadigi icin siteyi kuramayan zuckerberg gibiydim.

Gelinen noktada kendimden cok sey verdim ama hala adminlerin sevdigi bir uye olamadim. Keske adminler seni seviyorum doruk deseler iste o zaman vicdanim rahat edecektir.
@Alper Altun

Herkes mizahin bir muslugunun basini tutmustu. Nereye gitsem benden daha iyi saka yapan ustatlar vardir bir tek alkolik ve gay yoktu. Dogruya dogru iyi ekmegini yedik ama surec cok yakiciiydi gay olmadan gay sakasini yapamiyordum. Internetten bir dayiyla tanistim dedim acilinden gay olmmam lazim. Hallederiz dedi bol bol saka yapmak istiyorum. Gay mizahi hakkinda cigir acmak niyetindeyim dedim. Deli oğlan sen benim yuvamı yıkacaksın, uzak dur benden demisti.

Aylarca facebook bulmus fakat sermaye olmadigi icin siteyi kuramayan zuckerberg gibiydim.

Gelinen noktada kendimden cok sey verdim ama hala adminlerin sevdigi bir uye olamadim. Keske adminler seni seviyorum doruk deseler iste o zaman vicdanim rahat edecektir.

Guzel, seviyeli bir gruptu. Keyif almistim. O nedenle merak ettim.

Hem neden ki, bir sakincasi mi var ilk mesajimin bu olmasının?
Sakıncası yok tabi ki yazabilirsin. Sadece taaa forumun diplerinden bu konuyu bulup çıkarıp yazmana şaşırdım. Ben hiç bu forumu bilmesem önce yüzeysel başlıklara yazarım en basitinden transfer nöbetine yazarım mesela. Neyse hoşgeldin

Seni seviyorum derlerse pantolonu sıyırırsın diye korkuyor olabilirler dorukcum

Sakıncası yok tabi ki yazabilirsin. Sadece taaa forumun diplerinden bu konuyu bulup çıkarıp yazmana şaşırdım. Ben hiç bu forumu bilmesem önce yüzeysel başlıklara yazarım en basitinden transfer nöbetine yazarım mesela. Neyse hoşgeldin
Hosbuldum. Forum olayini gercekten çok az biliyorum. Hayatımda ikinci forum üyeliğim hatta. Iki gun falan surdu üyeliğimin aktiflesmesi ben de bakınıp durdum foruma neler yazilmis diye. Ilk uye oldugum forumu cagristirdi bana yazılanlar, üslup, tarz vs. Bu arada ilk sayfanın ortalarında biryerdeydi bu konu basligi. Oyle derin bir araştırma yapmadım yani. Ama haklisin biraz garip bir giriş oldu :) Ama fena da olmadı, hatiralarini andı insanlar.

1.5 sene sonra 20 yaşına girecek ( kuruluş 2006, tam ayını bilmiyorum ) aslında para toplayıp özel vir etkinlik yapsak güzel olur şimdiden döviz bazında para toplamaya başlayabiliriz mesela

2008’den beri burdayım 17 sene olmuş

Başlığı görünce boş boş duvara baktım birkaç saniye.
"Ulan ben 15 yıllık üyeyim. Site nasıl 12 yaşında?" diye duraksadım bir.

Dur bi saniye... Ben 15 yıllık üye miyim lan? Vay a....

12 yaşındaysa 2012 öncesi katılım olanlar nasıl oluyor ? forum tarihine yönelik bir bilgi merak ettiğim.

Feramuzla bu şarkıya düet yapmissiniz

Oy
Sevdasına kurban oldugum oy
Bilsen ne gaybana geceler yaşarım gaybana gecelere oy
Gaybana gecelere oy
Bilsen ne gaybana geceler yaşarım gaybana gecelere oy
Gaybana gecelere oy
Kulaklarımda kuru kuru uğultular
Ben günlere yanarım günler bana
Demem o ki sana hasretin o kadar koymazdı ama
Geceler öyle bir
Gaybana gaybana gaybana

Bazi is günlerimin yarisi nöbet yada maç konusunu okumakla geçiyor. Yani para kazanarak okuyorum burayi :asd:

Ama gerçekten çok keyif aldigim, maç kazandigimizda hevesle aksam yatmadan önce maç konusunu okumak için heveslendigim ve transfer sezonu günde bir kaç sefer nöbeti okudugum (ve hayal kirikligi yasadigim) super bir ortam.

Iyiki varsiniz.

Geri
Üst Alt