GSCimbom Bildirisi: Adnan Polat Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!

(Bana göre) Adnan Polat 'ı destekleyen kişi Galatasaray 'ı satmıştır. Tıpkı bazı oyuncuların Rijkaard için takımı sattığı gibi. Bugün takımını satan yarın ne yapar malumunuz. Kulübün tek çıkış yolu ultrAslan denilen grubu dağıtması ve yönetimin tamamiyle değişmesidir. Onun dışında 14 yıllık bir kaos daha kaçınılmaz.

Ben Ultraslan'dan son derece tiksiniyorum.

Ayrıca Polat yönetimini de destekliyorum. İnsanları katogorize etmeyelim.

Sizinle aynı fikri taşıyan "Umut Şen" arkadaşımızda olayı kategorize ediyor ama ona bir şey diyen yok.

Burada kimse Adnan Polat'ın hizmetlerini tartışmıyor, Galatasaray'ı taşıdığı sportif başarıyı ve Galatasaray markasının zedelendiğini tartışıyor. Olayı nereye çektiniz hayret ediyorum.

Dayak yermiş ulan kimsin kimi tehdit ediyorsun buradaki adamlar o reis çektiğin adamlara benzemez.İnsanları tahrik etme.Eğitim seviyesi diyor.Ulan yerler senin eğitim seviyeni.Koyun gibi parayı verenin sözcülüğünü yapmaz buradaki adamlar senin gibi. Efendi olun lan.

Çoğul Konuşma Tek Benimle Konuşuyosun Bunu da Ben mi Öğretim ? Hem Biraz Sakin Ne Bu Şiddet Bu Celal ?

Çoğul Konuşma Tek Benimle Konuşuyosun Bunu da Ben mi Öğretim ? Hem Biraz Sakin Ne Bu Şiddet Bu Celal ?

Sabahtan beri yapmadığın tahrik kalmadı, yok dayak yersiniz yok bilmemne.Arkadaş tahammül edeceksiniz muhalefet yapılıyor burada ve nedenler sıralanıyor.Bu kadar omurgasız olmayacaksın, insanlara saldırmak haddine değil.

.

Her ne kadar konuya büyük itirazlarım olsa da dayak yersin falan gibi sözler son derece çirkin olmuş. Bazı şeyleri bu kadar da büyütmemek lazım. Bu spor, bu keyif. Futboldan konuşuyoruz. Dayak ne demek.

Saat Kac ?? :)

Yirmi Girkbeeees

Denizli lan

Ne denizlisi kankuli Adnaninho oyle bagirmisti shampiyhon oldugumuzda.

Shampiyonluk macimizda Kapalinin ta orta yerinde idim bilador

Adnan Basghan soyle dedi:

Biz dedik

Yirmi kirkbeshh (halbuki 11 falan olmustu)

O da dedi

Biz dedik

O dedi

Biz dedik

9'a ceyrek var (liseliydik o zamanlar)

O dedi

Denizliden duyulsun

Biz dedik

YIRMI GIRKBEEEEEESS

Konu bir süre (belki de sürekli olarak) sabitten düşürülmüştür.

Yeni gözlemler yapacağım bu dönemde.

Kesinlikle sağ duyulu bir hareket olmuş.

İstifa istifa, yönetim istifa, gitti Rijkard, gitti Nonda sanmayın kendinizi sağlamda :D

bu yönetim git gide daha çok zarar vermeye başladı bence artık misyonlarını tamamladılar

Ey Polat! O koltuktan ineceksin!

Ey Polat! 5 yıllık başkanlığın boyunca şampiyonlar liginin kapısını bile çalamadık. 50 tane hoca değiştirdin sistem mistem kalmadı takımı allak bullak ettin. Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Hasan Şaş gibi nice emektar oyuncuları takıma küstürdün. 22 yaşında ARda'nın boynuna kaptanlık sıfatını verdin hem Arda'yı bitirdin hem takım dengelerini yok ettin. 10 yıl önce herkes Galatasaray'ın tozunu yutarken 10 yıl sonra sen "Fenerbahçe'ye yetişmeye çalışıyoruz" gibi çok acı bir şekilde Fenerbahçe'nin gerisinde kaldığımızı başkan ağızıyla itiraf ettin bizi rezil ettin. Hayatınızda yaptığınız tek doğru karar vardı o da Keita'yı takıma almaktı ama adamı bir sonraki sezon o veya bu nedenle Katar'a postaladın. Ey Polat! düş yakamızdan artık be!

Cevap: Ey Polat! O koltuktan ineceksin!

"Fenerbahçe'ye yetişmeye çalışıyoruz" gibi çok acı bir şekilde Fenerbahçe'nin gerisinde kaldığımızı başkan ağızıyla itiraf ettin bizi rezil ettin.

böyle birşey yok, Adnan Polat:Tek Büyük Galatasaray

maddi olarak bahsediyor o konuda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt