GSCimbom Bildirisi: Adnan Polat Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Devrim başlasın! Polat ve Sezgin'in kellelerini istiyoruz!

Sana demiyorum.Senin gibi düşünen çok var.Onlara seslenmeme vesile oldun sadece.

Hala senin gibi düşünen çok var diyorsun ya! Ben Haldun Üstünel'in istifa edişinden bu yana bu yönetimi hiçbir zaman desteklemedim.Ancak Haldun Üstünel bizi iyi yerlere götürebilirdi onuda gönderdiklerinden beri iyice soğudum takımdan.

Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!

Stada gideceğim ilk maçta tek bir nefesim kalsa bile haykıracağıma bir tek ben bile bağırsam susmayacağıma namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum.O koltuk da kutsaldır arma kadar nasip olmaz herkese Polat başkan.

Adnan Polat ve yönetimi bir taraftar olarak Galatasarayı bu hale düşürdüğünüz için sizlere hakkımı helal etmiyorum ..

Adnan Polatı hala savunan,istifa etmesi için her türlü pretostayı yapmayan taraftar Galatasaraylı değildir..

Cevap: Devrim başlasın! Polat ve Sezgin'in kellelerini istiyoruz!

Hala senin gibi düşünen çok var diyorsun ya! Ben Haldun Üstünel'in istifa edişinden bu yana bu yönetimi hiçbir zaman desteklemedim.Ancak Haldun Üstünel bizi iyi yerlere götürebilirdi onuda gönderdiklerinden beri iyice soğudum takımdan.

Pardon anlatamadım.:DSenin dediklerini diyen dönekler var diyordum.1 hafta önce destekleyenler şimdi sallıyor.Seninle aynı düşüncedeyim :D

2 transfer yaparlar transferin son günü, yine taraftarların çoğunu kandırırlar.

Çoluk çocuğu kandırırlar da, bizim gibi bilinçli taraftarı kandıramazlar.

Geçen hafta biraz sallandı yönetimin koltuğu.

Taraftarın bazıları ; "Abi bu zamanda olur mu bölye hareket, tam transfer zamanı transferler açıklanacak. Transfer yapacak başkan vs.."

Yazık...

Hayır beyler olur mu! Adnan Başkan geçen hafta çok canlı kanlı konuşmalar yaptı.Taraftarın kendini yanlış anladığını,Galatasaray Başkanı'nın kuzu değil aslan olduğunu söyledi filan.Ne çabuk unuttunuz,Adnan Başkan çok şeyler yaptı bu takım uğruna,taraftarla böyle bi yakınlaştı hatta.

Sonsuza kadar Adnan Başkan!!!

Adam gibi adam Adnan Polat başlığı açıldı geçen hafta burada ve bir çok kişi buna katıldı.Bir hafta önce lan.Balık hafızalı taraftar Adnanlardan beterini hakediyor beyler.

Yeter lan bırakın gidin artık!

bir takım bu hale nasıl getirilir...tez konusu olur.

Büyük baskan :007: :007: :007: :007: :007: :007:

Adam gibi adam Adnan Polat başlığı açıldı geçen hafta burada ve bir çok kişi buna katıldı.Bir hafta önce lan.Balık hafızalı taraftar Adnanlardan beterini hakediyor beyler.

Gelecek hafta burda yine büyük baskan olur bu adam. :asd:

istifaya herkes çagırıyor ama bu ülkede kolyuk cok kıymetli renkdaşlar bir kişi bir koltuga oturmaya görsün:))

İşte Polat'ın eseri. Galatasarayımızı da bu durumda gördük ya başka söze gerek yok

12596779.jpg

25 Ekim'de bu yazıyı paylaştığımızda neler denildi başlarda bize olumsuz olarak. En azından şu an herkes aynı fikirde. Bu iş böyle devam etmez er ya da geç gidecekler.

davet mi ediyonuz bari dügün davetiyesi de yollayin adam sevinir adam alismis sosyete dügününe

Adnan Polat da Arnavut tipi var ya acaba Arnavut cigerini türkiyeye omu getirdi vallaha adnan polat seni dügünüme davet edecem ya getir iki üc arnavut haydari ben de cig köfte yaparim yeriz belki düsünme gücün yükselir de bam & Baltayi postalarsin afferim kocum dogru yoldasin

Eskişehir'e yenilirsek kesin giderler ama böyle birşeyide kabullenmek mümkün olmaz tabi, sülük gibi yapıştılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt