- 28 Temmuz 2019
- 46.783
- 47.916
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen berkant diye üye vardı hükümet taraftarı gel al bana bunu ekonomimiz çok iyi ya
Lan muthis paralar ya. Sacma sapan marka montlar 2000 lira falan. 1 ay sonra aynı marka montu 990 liraya indiriyor. Muazzam bi keriz silkemele donemindeyiz.
bu paraya t-shirt+Luyindama ile günah dolu bir gece mi?
bu şekil dolanıyorum gs store sitesindeLan muthis paralar ya. Sacma sapan marka montlar 2000 lira falan. 1 ay sonra aynı marka montu 990 liraya indiriyor. Muazzam bi keriz silkemele donemindeyiz.
şu avatarı değiştirmediğin süre boyunca aramız açılacak gibibu paraya t-shirt+Luyindama ile günah dolu bir gece mi?
Tabii ki piyasalarda beklenti alınır gerçekler satılır. Türkiye'de güven ortamı o kadar eksikki sadece özgür medya bile çok şeyi değiştirir. Liyakat konusuna girmiyorum bile ya da adalet? İktisat alanında çalışsam Türkiye önemli bir tez konusu olurdu yaptıklarıyla.
yarın malatyayı gondiklersek değişirşu avatarı değiştirmediğin süre boyunca aramız açılacak gibi
kayısı doğrama var yarın 3 atıp 1 yiyeceğiz hazır olyarın malatyayı gondiklersek değişir
Evet haklısın.yalnız TL OIS piyasası cok derin bir piyasa degil. gunde 100 islem bile gecmiyor. bunu tum piyasanın beklentisi diye yorumlamak cok dogru olmaz.
Bok bi döneme denk geldik maalesef knk.Bu adamı da hiç sevmiyorum lan
beni seviyor musunBu adamı da hiç sevmiyorum lan
Başlığa bir bakayım dedim de yeni bir şey yok, Melih&Emrah A.Ş yine birilerini beğenmiyor.![]()
Ustaca hamleler.5,3den aldığım doların 12ye fırlaması ve 125-144 aralığından topladığım altının 700 liraları görmesini yorumla acil.
5,3den aldığım doların 12ye fırlaması ve 125-144 aralığından topladığım altının 700 liraları görmesini yorumla acil.