GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3.75ten alınma dolarım var, 30 liradan da alınma altınım. Çok olmasa da duruyor ikisi de. Gerçi doları alalı 3.5 sene falan oldu, geldiğimiz noktayı oradan hesap edin.

30 lira ne ya tarihi eser olmuş o artık bol sıfırlı işlem demek bunlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orhan almış rtenin 100de 7500 faiz argümanını, bir de 90'lara uyarlamis. 90larda chp mi vardi orhan, bak rte chp doneminde gorduk bunu demis. 2'nizden biri yalan soyluyor, ya da 2'niz de yalan söylüyor.
Ki Atatürk döneminde bu ülke dunyada esi benzeri gorulmemis bir sekilde büyümüşken 2'niz de yalan söylüyorsunuz.
Hadi bastakini gectim, normal hali, sen bir de ulkeye mal olmus bir sanatci olacaksin. Tüüü senin sıfatına.

O iş tamam
FFQ8tYYXoAIDPOx

Pert için 200 kaskodan para geldiği günün ertesi günü cumaydı dolar alacaktım ptesi günü bozmak üzere .

İnternet bankacılığından son adıma kadar geldim kambiyo çıktı dedim boşver ptesiye kadar ne değisecek zarar ederim dedim .

Akşama reis merkez bankası başkanını şutladı pazartesi dolar uçtu alsam 25 bin artıdaydım.

Kaza mı yaptın lan ? Geçmiş olsun. Yok dimi bir şey?

Kur saçmaligi sadece Türkiye'de vardır, 1 Dollar 7 Danimarka Kronu yapıyor Dünya'nin refah seviyesi en yüksek ülkesi, Dünya'nin en berbat ekonomisi Venezuela'nin 5 bilmemnesi 1 Dolar yani Danimarka'lilar bunu kafaya takiyorlarmidir Venezuela nin parasi bizimkinden kiymetli diye..
Birdaha danimarka kronunu agzina almazsan sevinirim.

Yeni görevin hayırlı olsun yarrom akp danimarka gençlik kolları başkanı olmuşsun
evet oldum
danimarka kronu esitdir 7 dolar burda kimse bizim paramiz degersiz diye rehavete kapilmiyo. refah seviyemiz yuksek hemde.
almanya bizi kiskaniyor.
turkiyeye tasinabilsem keske ama buraya bagliyim
siz cok sanslisiniz

bende Almanya da yaşıyorum, ama hala çözemedim neden burdaki Türklerin 95% bu kadar cahil… fark da etmiyor okmuşu da aynı, okumayanı da.
Tek bildikleri de dış güçler ve vatan sevgisi, ama kimse de asker görevini yerine getirmemiş ve hemen Alman vatandaşlığına geçtiler
bu kendi aptalca tezim
turk diye alman halki tarafindan eziklenmis zamaninda
sonra erdogan boyle ey almanya ey amerika diye 'strong man' havasi yaratincada o eziklere bir idol figur olmus olabilir.

ne bilim neden yav hakiketten acayip 1sey.
babam komunist diye bende olmustum gencken belki aileler boyle muhafazakar olduklari cocuklarida oyle olmustur

bende Almanya da yaşıyorum, ama hala çözemedim neden burdaki Türklerin 95% bu kadar cahil… fark da etmiyor okmuşu da aynı, okumayanı da.
Tek bildikleri de dış güçler ve vatan sevgisi, ama kimse de asker görevini yerine getirmemiş ve hemen Alman vatandaşlığına geçtiler

Cahillikten değil çıkarcılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt