Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 82.073
- 93.893
- 5.263
Pkk'lı teröristlerin davul zurnayla karşılanması,Fetöcü teröristlerin devlet kadrolarına yerleştirilmesi,kozmik oda rezaleti,teröristleri operasyon yapmayın emri verilmesi,vatansever Türk subaylarının iftira ve yalanlarla Fetöcü teröristlerce yargılanmaları,İmralı'daki yaratığa sayın denilmesi,şehitlere kelle denilmesi,çiftçiye ananı da al git denilmesi,tarihi mekanlara beton dökülmesi,tarihi eserlerin yurt dışına kaçırılması,doğaya zarar verilmesi biz bunları ölene kadar unutmayacağız.Bütün bunların hesabını,onurlu Türkiye Cumhuriyeti hakim ve savcıları karşısında vermelerinin hayaliyle yaşıyorum.Kim devlete ihanet ederse er ya da geç cezasını öder.Geçmişte ki derin devletin en doğru sözüdür.Bu söz öyle bir sözdür ki doğrultusunda hareket edilirse bu ülke tekrardan rayına oturacaktır.Bundan 10 sene önceye kadar intikam düşüncesiyle yaklaşılmamalı, geçmişte 28 şubat vb. olaylara intikam alırmışcasına yaklaşıldığı için insanlar kutuplaştırıldı diye düşünüyordum, o insanları artık anlayabiliyorum.
Bu ülkedeki insanların hakkını yiyen, insanları huzursuzluğa ve depresifliğe sürükleyen her kim varsa bedelini fazlasıyla ödemelidir.