GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan muthis paralar ya. Sacma sapan marka montlar 2000 lira falan. 1 ay sonra aynı marka montu 990 liraya indiriyor. Muazzam bi keriz silkemele donemindeyiz.
bu şekil dolanıyorum gs store sitesinde

Melih Sönmez

Tabii ki piyasalarda beklenti alınır gerçekler satılır. Türkiye'de güven ortamı o kadar eksikki sadece özgür medya bile çok şeyi değiştirir. Liyakat konusuna girmiyorum bile ya da adalet? İktisat alanında çalışsam Türkiye önemli bir tez konusu olurdu yaptıklarıyla.

Doğru söylüyorsun boş koltukta bile dolar düşmüştü bir ara

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yalnız TL OIS piyasası cok derin bir piyasa degil. gunde 100 islem bile gecmiyor. bunu tum piyasanın beklentisi diye yorumlamak cok dogru olmaz.
Evet haklısın.

Peki MB'nin piyasayı fonladığı fiyatın reel faizin üzerinde olmasının orta vadeli sonucu ne olur? Reel dediğim politika faizi, yanlış tanımlama oldu.

Faizden kurtulmaya çalışan dünya hakkında öyle uzun uzadıya yazmaya, saçma sapan argümanlarla particilik yapmaya gerek yok. Kaale bile alınmaması gereken, içi de, altı da, üstü de tamamen boş, üzerine ne konuşulursa nefes israfı olan, seçmenin algılarıyla oynamaktan menfaat için insanları kandırmaya çalışmaktan başka bir amacı olmayan bomboş bir cümle. Üzücü olan ise bunun bile peşinden gidenlerin olması.

Dünyadaki ekonomik sistem = Kapitalizm
Sistemin yakıtı = Faiz
Malum parti = Dünya faizden kurtulmaya çalışıyor

Diyeceklerim bu kadar, şunu konuşmak bile zul.

Başlığa bir bakayım dedim de yeni bir şey yok, Melih&Emrah A.Ş yine birilerini beğenmiyor. :ROFLMAO:

Başlığa bir bakayım dedim de yeni bir şey yok, Melih&Emrah A.Ş yine birilerini beğenmiyor. :ROFLMAO:

5,3den aldığım doların 12ye fırlaması ve 125-144 aralığından topladığım altının 700 liraları görmesini yorumla acil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt