GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya yukariya bizimkiler şişirdi zaten. Bir gün gyolarla bir gün havayollariyla bir gün aselsan obur gün siseler vs. Ama hisseler su anda çok ucuz ben yabancilarin bu fırsatı degerlendireceklerini dusunuyorum. Oradan benim de mallanmam lazim :D
Hatırlarsın Emeklilik Fonları alıyordu hep.

Sende iyi cesaret var ya geçen yazdığın VKFYO'nun ben kapısından geçmeye korkarım. F/K 20 üstü olunca direk siliyorum hisseyi defterden :D

VKGYO alacaktım geçen 3.20den almadım 4.20 oldu, şimdi 3.17ye düştü brüt yiyince.

Hatırlarsın Emeklilik Fonları alıyordu hep.

Sende iyi cesaret var ya geçen yazdığın VKFYO'nun ben kapısından geçmeye korkarım. F/K 20 üstü olunca direk siliyorum hisseyi defterden :D

VKGYO alacaktım geçen 3.20den almadım 4.20 oldu, şimdi 3.17ye düştü brüt yiyince.

Kankim orada olay su vakfn, vkgyo, vkfyo beraber hareket etmeye başlamışlardı. O ara bunlarin üçü de devre kesti, vkfyo iki üç dk geç kesmişti. Diger ikisi devre bitince direk tavana vurdu baktim vkfyo hala tabanda. Aldım hemen. (y) Şimdi ucu gene beraber dipteler. Vkgyo bugun cok direndi ama diğerleri onu dibe cekti. Bakalim nereden dönecekler takipteyim.

19 bin euroya salon çırağan sarayı olması lazım.
13-14 bine yemekli kameralı orkestralı yerler var nrw bölgesinde.

Sen bir 15 bin de eve hesapla.
Altın eğer 10-12 bilezik alacaksan git direk böbreğini bağışla.
12 bin de o tutar.
Takımıydı tek taşıydı bir 3 bin de o tutar.

Altından başka bir şey kalmaz elinde.
Onunda parasını zaten ödemiş oluyorsun.
Millet oynar eğlenir içer yer, sen de parasını ödersin.
Hele bir de krediyle yaptıysan bunca işi, bir 10 sene yükünden kurtulamazsın.

Neyse hayırlı olur umarım, bunca emeğe değer bir evliliğin olur inşallah.

Gscimbom mobil
Reis, çıkar ağzındaki baklayı. Adama, kisaca evlenme mi diyorsun? :)

Kankim orada olay su vakfn, vkgyo, vkfyo beraber hareket etmeye başlamışlardı. O ara bunlarin üçü de devre kesti, vkfyo iki üç dk geç kesmişti. Diger ikisi devre bitince direk tavana vurdu baktim vkfyo hala tabanda. Aldım hemen. (y) Şimdi ucu gene beraber dipteler. Vkgyo bugun cok direndi ama diğerleri onu dibe cekti. Bakalim nereden dönecekler takipteyim.

Senden beklediğim gibi ustaca 1 hamle imiş.

üstad eskıden mevduat faizi %20 alıyordum sımdı cok düstü o yüzden mı dolar yukselıyor
Yabancı yatırımcı olduğunu düşün TL aldın, %8 faiz veriyor, ee zaten 1 yılda dolar %30 yükseliyor, niye TL alasın?

Üstüne enflasyon da resmi olarak %12, resmi olmadan en az 50.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt