- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
Beyaz esya satislari alim gucunun ne oranda oldugunu gosteriyor soylemi ne kdr dogru bir soylem kmk.Hey gidi ya 2002de akıllı telefon da yoktu, bugün herkeste var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyaz esya satislari alim gucunun ne oranda oldugunu gosteriyor soylemi ne kdr dogru bir soylem kmk.Hey gidi ya 2002de akıllı telefon da yoktu, bugün herkeste var.
Beyaz esya satislari alim gucunun ne oranda oldugunu gosteriyor soylemi ne kdr dogru bir soylem kmk.
avrupada bizim beyaz esyalar bayagı tutuyor admırımEskiden seri üretim hızları bu kadar değildi hatta seri üretim bantları otomatik bile değildi, öyle olunca az üretiliyor pahalıya satılıyordu.
Şimdilerde kolayca her türlü sistem monte/demonte edilebiliyor. Zaten Bosch gibi markaların TR içi versiyonları Almanya üretimi versiyonlarına göre teknolojik olarak çok geride.
O dönem az üretilirken pahalı olup insanların almakta problem yaşıyor oluşları normaldi, şu an her yer beyaz eşya markası, satıcısı kaynıyor.
avrupada bizim beyaz esyalar bayagı tutuyor admırım
Lavuk kızını kobay olarakmı kullanmış ben olsam hanımda denerdimPutin asiyi bulduk, kızıma yaptırdım demis. Aşı haberleri üst üste geliyor.
guzelPutin asiyi bulduk, kızıma yaptırdım demis. Aşı haberleri üst üste geliyor.
Bosch Türkiye ve Almanya üretimi olan makinaları arasında dağlar kadar fark var.Hangi markalar Beko mu? Beko Avrupa'ya özel üretiliyor zaten.
Mesela Bosch için Almanya-Türkiye üretimi beyaz eşyalar arasında ciddi teknoloji farklılıkları var, Türkiye'de üretilenler 3-5 yıl geriden geliyor.
Vestel'i diyorsan o Türkiye'de bile tutmuyor.
Yavaş yavaş intikam naraları atmaya başlayalım mı rengim?Putin asiyi bulduk, kızıma yaptırdım demis. Aşı haberleri üst üste geliyor.
Hele Sari King su secimi kazansın ondan sonra çinliler kaçacak delik arasin.Yavaş yavaş intikam naraları atmaya başlayalım mı rengim?
Su anda söylediğinin tam tersi oluyor.Borsaları satıp altını düşükten toplayabilirler. Dikkatli olmakta fayda var. 1921 seviyesi kritik.