GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyaz esya satislari alim gucunun ne oranda oldugunu gosteriyor soylemi ne kdr dogru bir soylem kmk.

Eskiden seri üretim hızları bu kadar değildi hatta seri üretim bantları otomatik bile değildi, öyle olunca az üretiliyor pahalıya satılıyordu.

Şimdilerde kolayca her türlü sistem monte/demonte edilebiliyor. Zaten Bosch gibi markaların TR içi versiyonları Almanya üretimi versiyonlarına göre teknolojik olarak çok geride.

O dönem az üretilirken pahalı olup insanların almakta problem yaşıyor oluşları normaldi, şu an her yer beyaz eşya markası, satıcısı kaynıyor.

Eskiden seri üretim hızları bu kadar değildi hatta seri üretim bantları otomatik bile değildi, öyle olunca az üretiliyor pahalıya satılıyordu.

Şimdilerde kolayca her türlü sistem monte/demonte edilebiliyor. Zaten Bosch gibi markaların TR içi versiyonları Almanya üretimi versiyonlarına göre teknolojik olarak çok geride.

O dönem az üretilirken pahalı olup insanların almakta problem yaşıyor oluşları normaldi, şu an her yer beyaz eşya markası, satıcısı kaynıyor.
avrupada bizim beyaz esyalar bayagı tutuyor admırım

avrupada bizim beyaz esyalar bayagı tutuyor admırım

Hangi markalar Beko mu? Beko Avrupa'ya özel üretiliyor zaten.

Mesela Bosch için Almanya-Türkiye üretimi beyaz eşyalar arasında ciddi teknoloji farklılıkları var, Türkiye'de üretilenler 3-5 yıl geriden geliyor.

Vestel'i diyorsan o Türkiye'de bile tutmuyor.

Hangi markalar Beko mu? Beko Avrupa'ya özel üretiliyor zaten.

Mesela Bosch için Almanya-Türkiye üretimi beyaz eşyalar arasında ciddi teknoloji farklılıkları var, Türkiye'de üretilenler 3-5 yıl geriden geliyor.

Vestel'i diyorsan o Türkiye'de bile tutmuyor.
Bosch Türkiye ve Almanya üretimi olan makinaları arasında dağlar kadar fark var.

Reyis üstün hamlelerle küresel çapta onsu düşürerek vatandaşının ucuz altın almasını sağladı 👏👏👏

Borsaları satıp altını düşükten toplayabilirler. Dikkatli olmakta fayda var. 1921 seviyesi kritik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt