- 1 Şubat 2009
- 25.177
- 25.435
- 3.468
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İktidar degisikliginden ziyade zihniyet değişikliği lazım fakat akp gitse bile ekonomide başarılı olabilecek tek 1 parti yok bana göre ana muhalefet partisi dahil ki zaten chp ekonomi adına soylemlere uzun yıllardır girmiyor yapariz ederiz diyorlar yani klişe söylemlerTek çözümü yineliyorum: İktidar değişikliği.
Yeni gelecek iktidarın varlığı ekonomiyi düzeltecek demiyorum tabii. Yapılacak reformları artık mevcut iktidarın yapacağına başta piyasa olmak üzere kimsenin inancının kalmamasından dolayı diyorum. Zaten o yeterlilikte de adamları yok.
Butun dertlerimize deva olacak bi hamle![]()
ATM Bankacılığında Devrim: Kamu Bankaları, Tek ATM Üzerinden Hizmet Verecek
Sektöre yakın kaynaklara dayandırılan bilgilere göre kamu bankaları, ocak ayı içerisinde ortak ATM projesi için bir protokol imzalayacak. TAM projesi kapsamında tüm kamu bankaları, tek bir ATM üzerinden hizmet verecek ve komisyon ile işlem ücretleri kaldırılacak.www.webtekno.com

artan enflasyonla beraber maalesef zam değil maaşlarımızda indirime gittik.Memura %7 zam,![]()
artan enflasyonla beraber maalesef zam değil maaşlarımızda indirime gittik.
Aynı bu şey gibi az maaş alan ama her maç it gibi koşan Taylan(biz memurlar, işçiler, asgari ücretle çalışanlar) indirime gidiyor.
4-5 milyon avroyu bulan gelirleri ile hiç bir top oynamayan Falcao vs.vs.(Patronlar, milletvekilleri,vsvs) indirme yaklaşmıyor.
Adama sorarlar ulan tamam ülke durumu kötü anladık zam yapamıyorsun. Yapma Türk halkı fedakardır. Ama sen ne yapıyorsun sen....
Eleştirenleri sustur, her bilgiyi yalan yanlış servis et, etrafındakiler hiçbir lüksünden vazgeçmesin, Ekonomiyi batır bir gece hiçbir şey olmamış gibi kaybol git
"Müminin görevi varlıkta şımarmamak, yoklukta sabretmektir." de
Yok yaw. ne güzel.
Yüzde 7 ne arkadaş ya. benim maaşıma 250 tl demek. ulan sadece adamın kirası 150 tl arttı lan. her ay aldığı yağa 35 lira zam geldi. internet 20 tl koydu üstüne bitti ya lan 3 kalemde.
sen de haklısın zaten dışarı da çıkmıyoruz ohhhh paralar cukkaKoftehor kaptın yine zammı azıcık şükret haline adamlar daha ne yapsın enflasyona göre yapıyorlar senin gibilere yaranilmaz koca devlet kıçından uyduracak değil ya bu enflasyonu
sen de haklısın zaten dışarı da çıkmıyoruz ohhhh paralar cukka
her gün dışarlarda az gezsinBabanla ilgilen boş oturacağına sikayet ediyor![]()
artan enflasyonla beraber maalesef zam değil maaşlarımızda indirime gittik.
Aynı bu şey gibi az maaş alan ama her maç it gibi koşan Taylan(biz memurlar, işçiler, asgari ücretle çalışanlar) indirime gidiyor.
4-5 milyon avroyu bulan gelirleri ile hiç bir top oynamayan Falcao vs.vs.(Patronlar, milletvekilleri,vsvs) indirme yaklaşmıyor.
Adama sorarlar ulan tamam ülke durumu kötü anladık zam yapamıyorsun. Yapma Türk halkı fedakardır. Ama sen ne yapıyorsun sen....
Eleştirenleri sustur, her bilgiyi yalan yanlış servis et, etrafındakiler hiçbir lüksünden vazgeçmesin, Ekonomiyi batır bir gece hiçbir şey olmamış gibi kaybol git
"Müminin görevi varlıkta şımarmamak, yoklukta sabretmektir." de
Yok yaw. ne güzel.
Yüzde 7 ne arkadaş ya. benim maaşıma 250 tl demek. ulan sadece adamın kirası 150 tl arttı lan. her ay aldığı yağa 35 lira zam geldi. internet 20 tl koydu üstüne bitti ya lan 3 kalemde.
Para var da atm eksikButun dertlerimize deva olacak bi hamle![]()
Ons 1950 dolar
Demiştim düşüş sınırlı olur diye.