- 1 Ağustos 2014
- 63.927
- 75.183
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halkimizin geri zekali oldugunu anladiklarinda kaybettik malesef
ekran kartı satan yok gerçekten şaka gibişu bitcoincilerin abv birader pc fiyatları bunlar yüzünden düşmüyor
yüzsüz gibi 10 tane alıp yan yana takıp sosyal medyada paylasıyor heriflerekran kartı satan yok gerçekten şaka gibi
mining midir ne boksa abi arjantinden fazla elektrik harcıyormuş dünyada batsalar da eski pc fiyatlarına dönsekyüzsüz gibi 10 tane alıp yan yana takıp sosyal medyada paylasıyor herifler
hertürlü bize giriyor kacak elektrikle üretim yapan cokmuşmining midir ne boksa abi arjantinden fazla elektrik harcıyormuş dünyada batsalar da eski pc fiyatlarına dönsek
Kes lanhertürlü bize giriyor kacak elektrikle üretim yapan cokmuş
bitcoin isine mı basladınKes lan
bitcoin isine mı basladın
Nerede değer kazandı dolar?dolar tüm dünya ülkelerinde değer kazanırken sadece ülkemizde düşüyor neden çünkü ha bire faizleri arttırıyorlar nereye kadar faiz arttıracaklar bakalım ev ve araba satışları durma noktasına gelince şirketler artan faizlerden dolayı iflas bayrağını çekmeye başlayınca göreceğim ben onları dolardaki düşüşü her ülke vatandaşı gibi ben de isterim ama bu şekilde değil suni bir düşüş yaratıyorlar bana göre doların olması gereken seviye şuan 8 civarı 2 yıl 3 yıl bu seviyelerde tutabiliyorsan o zaman başarılısın demektir yoksa bir 8 sonra 6 bir 10 sonra 5 bu kadar dalgalanma normal değil stabil olmalı japonyadaki gibi 10 yıl önce de 1 dolar atıyorum 100 yen iken 10 yıl sonra da 1 dolar 100 yen başarılı ekonomi böyle olur
merkez bankası sözde kuru çok yükseltmeden dolar almaya başlayacakmış ama şimdi değil halen düşmesini bekliyorlar sanırım 6,80 civarlarında alım yaparlar sonrasında kur da tekrar 7'nin üstüne atar ama ne kadar atar orasını bilmiyorum tahminen 7,30-7,50 civarı olur gibi tekrar2 hafta stabil diye bekledim geçen hafta döviz aldim 7nin altına yolculuk basladi
@Oğuzhan Ölmez kavugu rica edeyim