Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 51.280
- 29.509
- 2.993
meclisin bahçesine yıldırım düşmüş bir mesaj mı bu göklerden gelen!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 kasım seviyelerine geri geldi bütün göstergeler, üstelik nurtopu gibi %19 faizimiz oldu.
Kasıtlı yap desen yapamazsın
Bilerek yaptılar.Sunlarin olacağını kestiremedi mi malum şahıs inanın aklım fikrim almıyor artık amaç ne altta yatan oyun ne ? Adamlar bile isteye yüksek faiz yüksek kur yaptı.. Hadi dünyaya ucuz iş gücü sunmak için dövize göz yumdun diyelim bu sefer de faizi yükseltip ülkendeki yatırımın önünü kapatiyorsun..
Bilerek yaptılar.
Onu zamanla anlayacağız, bir şeyler dönüyor.Tamam da asıl amaç ne ? Sırf merkezin döviz rezervini artırmak için yaptığı bir olay mi ?
ayasofya imamı ordinaryus profesör ekonomi dehası konuşmuş
dağıabiliriz
ülkeyi yöneten zihniyet budur işte. nasıl bir döneme denk geldik şansımıza soksunlar
cok uğraştın dinlen reisimTam bir King
İnşaat, turizm, ulaşım... Ben de böyle bir portföy düşündüm kendi çapımda. Belki bir tane de holding ve teknoloji eklerim. Ama Keramettin adminin de dediği gibi yarını beklemek lazım. Kıpkırmızı her yer, yarın da böyle olursa eyvah eyvahKafamdaki turizm hisselerini aldım yaza kadar kafa mafa yormam sokarım boyle ekonomiye.