GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2022 güzünde iktidar değişiyor

2022 aralık toplantısında da yüklü 1000 baz min. faiz artırımı geliyor

herkes hazır olsun

2022 güzünde iktidar değişiyor

2022 aralık toplantısında da yüklü 1000 baz min. faiz artırımı geliyor

herkes hazır olsun

Koskoca bir sene var neyine hazırlıklı olalım

Türkiye’de yaşam mücadelesi bir ayın altına düşmüş durumda haftalık idame etmeye çalışıyor insanlar.

Yatırım dersen iki aydan daha uzun sürede kimsenin bir şey öngörebileceğini sanmıyorum ülkemizde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Türkiye’de yaşam mücadelesi bir ayın altına düşmüş durumda haftalık idame etmeye çalışıyor insanlar.

Yatırım dersen iki aydan daha uzun sürede kimsenin bir şey öngörebileceğini sanmıyorum ülkemizde

umut edeceğiz yapacak bir şey yok

kaldı ki faiz artırmak da mevcut sorunları kısa süreli rahatlatır

Abi ziyarete falan geliyor musun ya siparişler rica etsek :D

Iktidar degisince faiz arttırımına gerek kalmaz piyasalar kendiliğinden çoşar hayirlisiyla.

reel faizin her şartta enflasyonun minimum 2 puan üstünde olması gerekir tr şartlarında

gerçek enflasyonu da düşünürsek önümüzdeki dönemlerde faiz artımı kaçınılmaz

üstelik abd filan da faiz artıracak ki kaçış yok

reel faizin her şartta enflasyonun minimum 2 puan üstünde olması gerekir tr şartlarında

gerçek enflasyonu da düşünürsek önümüzdeki dönemlerde faiz artımı kaçınılmaz

üstelik abd filan da faiz artıracak ki kaçış yok
Faiz sebep enflasyon sonuçtur. Faiz düşerse enflasyon da düşer.

Abd faiz yukseltip biz dusurmeye devam edersek sonuc ne olur.

Sex mi

İktidarın değişmesine gerek yok, var da iktidarın değişme ihtimali ortaya çıksın, anketler iktidarın kazanamayacağını göstersin seçime kadar ralli olur piyasalarda.

Türkiye piyasaları şu an çok ucuz.

Airpods 3 bize ne kadar olur

Apple ürünlerine bakmıştım ben Türkiye ile fark yoktu Hatta bu hafta zam gelmeden önce kur nedeniyle Türkiye fiyatları daha ucuza gelmişti ama anında satış kapatıp zamı çaktılar

İktidarın değişmesine gerek yok, var da iktidarın değişme ihtimali ortaya çıksın, anketler iktidarın kazanamayacağını göstersin seçime kadar ralli olur piyasalarda.

2022'deki 12 aylik sürecte doların 5-6'ya düşme ihtimali var mi admirim

İktidarın değişme ihtimali piyasalara olumlu mu yansır dersin?
Bunlar bir de iktidari değiştirecekmiş gibi yapıp Doları düşürdükten sonra polisleri sokağa yığmasınlar ? Sonra da dolarları toplayıp yallah offshore ülkelere

İktidarın değişme ihtimali piyasalara olumlu mu yansır dersin?
Bunlar bir de iktidari değiştirecekmiş gibi yapıp Doları düşürdükten sonra polisleri sokağa yığmasınlar ? Sonra da dolarları toplayıp yallah offshore ülkelere

Tabii ki piyasalarda beklenti alınır gerçekler satılır. Türkiye'de güven ortamı o kadar eksikki sadece özgür medya bile çok şeyi değiştirir. Liyakat konusuna girmiyorum bile ya da adalet? İktisat alanında çalışsam Türkiye önemli bir tez konusu olurdu yaptıklarıyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt