Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.540
- 95.531
- 4.978
Anans
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
etkisi 1 ay sürer nisan ve mayıs da ralli yapar yine. mesele faiz değil sadece benceÜlke için üzülmekten başka bişey yapamıyorum. Dövizi everest seviyesine çıkarıp mıhtemelen mart gibi 1000 baz puan faiz artırımı gelecek. Bunu bize devletle de iş yapan bi müşterimiz demişti, mart ayında %30 faiz konuşuluyor diye. Yazık yemin ederim çok yazık. Resmen ülkeyi batağa attılar, keyfi faiz indirimiyle halkı batırdılar, faizleri uöurup dövizi indirince alın biz yaptık bizden başkası düşüremezdi diye şova kalkacaklar
bizi romanyaya götür diyecektimBir numara yok belirsiz bir şekilde duruyor öyle, kötü.
ben ekonomistim!Aranızda ekonomiden anlamayanlar vardır diye açıklayıverdim hadi iyisiniz.
Seneye kadar böyle devam ederse daire felan alirim ya
slmSeneye kadar böyle devam ederse daire felan alirim ya
merkez bankasindakiler al sat oynuyor ulkemiz zenginlesiyor17,14'e çıkana kadar fiyat oluşumu çok sağlıklı olduğundan mb müdahale etmedi, 17,14 çok önemli tabi orayı görünce hemen müdahale etti. 16.95, ne bileyim 17,05 falan oldukça sağlıklı bir fiyat oluşumu tabi.
Aranızda ekonomiden anlamayanlar vardır diye açıklayıverdim hadi iyisiniz.
50 TL olmasini bekle o zaman kral dairesi alabilirsinSeneye kadar böyle devam ederse daire felan alirim ya
Valla işim olmasına rağmen ben kendimi götüremiyorum ki seni götüreyimbizi romanyaya götür diyecektim![]()
neyse ben bi sinan b. abime mesaj atim bariValla işim olmasına rağmen ben kendimi götüremiyorum ki seni götüreyim![]()
hergecen gun etkisi daha da azalacak bu mudahalelerin psikilojik etkisi ortadan kalkiyor5 milyar dolar daha sattılar herhalde ne boka yarayacaksa. Yarın yine 17yi geçer