GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülke için üzülmekten başka bişey yapamıyorum. Dövizi everest seviyesine çıkarıp mıhtemelen mart gibi 1000 baz puan faiz artırımı gelecek. Bunu bize devletle de iş yapan bi müşterimiz demişti, mart ayında %30 faiz konuşuluyor diye. Yazık yemin ederim çok yazık. Resmen ülkeyi batağa attılar, keyfi faiz indirimiyle halkı batırdılar, faizleri uöurup dövizi indirince alın biz yaptık bizden başkası düşüremezdi diye şova kalkacaklar
etkisi 1 ay sürer nisan ve mayıs da ralli yapar yine. mesele faiz değil sadece bence

17,14'e çıkana kadar fiyat oluşumu çok sağlıklı olduğundan mb müdahale etmedi, 17,14 çok önemli tabi orayı görünce hemen müdahale etti. 16.95, ne bileyim 17,05 falan oldukça sağlıklı bir fiyat oluşumu tabi.

Aranızda ekonomiden anlamayanlar vardır diye açıklayıverdim hadi iyisiniz.
merkez bankasindakiler al sat oynuyor ulkemiz zenginlesiyor

Bugün sabah nüfus dairesindeydim, çoğu kişi pasaport işlemlerini yapmaya gelmişti. Sırada konuşuyolardı, biri diyo kazakistana gitcem biri diyo almanya fransa farketmez her yerde akraba var hangisi olursa ona gidicem

Şuralardan bile alan vardır kesin, eskiden olsa t... geçip haha mal falan derdim işin acı yanı bu tipler bile 1-2 güne kalmadan artıya geçiyor şaka gibi hakikaten. Keramettin önceki mesajlarında yazmış, normal şartlarda değil 14, 13-12'den falan alanların elinde patlamalıydı ama üzerine 4 lira koydular.

Benim gibi iyi niyetliler de 9.5 aşıldığından beri düzeltme bekliyor.

Ülke kocaman bir sirk yeminle. Yönetenler de aynı levent kırca skeçlerindeki adamlar

Dün faizi indiriyorsun bugün yükseliyor diye müdahale ediyorsun nasıl paradoks arkadas kimin parasıyla neyi satıyorsunuz napıyorsunuz

20 dk sonra ayni seviyeye gelmez umarim yine yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt