GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de erken seçime ihtimal vermiyordum ama isler biraz iyi giderse yaza seçim var tahminimce.

Anladığım kadarıyla reis yine Cehapenin oyununu yıkmış.

Erken seçim olmazsa bir sonraki seçime giremiyor diyen twitler vardı ? Reyis şovunu yapar. Ocak için daha çok hamleler de olabilir. Bazı konuşmalarında yeni yılı da baz alıyordu. Hatta bazı milletvekilleri bu dolar kur olaylarına tepki koymuştu hatırlarsanız, ekonomi konusunda reyisle ters düşmüştü. Bunlar da bilerek yapılan hamlelerden bazıları idi. İçimizde muhalif olan çatlak seslere bakın müdahale etmiyoruz gibi ( ki o dönem merkez bankası için biri gidip biri gelirken) bir şey yani. Ben seçimin olacağını düşünüyorum.

Reis açıkla şimdi birde memur ve emekliye %50 zam artı 3600 ek gösterge millet ittifakı çil yavrusu gibi dağılsın🤣🤣

EPDK: “Dövizde yaşanan düşüş en kısa sürede pompa fiyatlarına da yansıyacaktır.”

Ülkenin Netflix dizisi çekilse izlenme rekorları kırar. Yanımdaki arkadaşlar nasıl bir ülke sizinkisi diyor. :asd:
Ben Amerika’dayım

Bizim türk yayınlarını açıyorum burda

Bana herkes diyor ki?
Sizin ülkede sürekli bir gerilim var ve herkes çok sesli konuşuyor.Neden hep kavga ediyor gibi konuşuyorsunuz diyorlar

Avel avel şaşkın gözlerle izliyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt