GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bütün bordrolular için kalkti. Örneğin daha önceki aylarda AGI sebebiyle 400 TL aliyorsan şimdi 650 civarı bir para yatacak hesabına. Rakamlar seni yanıltmasın. Oransal olarak ne olabileceği üzerine yazdım renktaş.

SM-A325F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şirket bunu vermeme şansı var mı bize ? Örnek veriyorum %30 zam yaptım sana dedi. bu agiside içinde diyebilir o zaman hiç bir zaman anlayamayız ki verip vermediklerini bize.Onu nasıl anlayacağız ki ben net maaş alan biriyim nasıl anlayacağım var mı bir yöntemi ?

Şirket bunu vermeme şansı var mı bize ? Örnek veriyorum %30 zam yaptım sana dedi. bu agiside içinde diyebilir o zaman hiç bir zaman anlayamayız ki verip vermediklerini bize.Onu nasıl anlayacağız ki ben net maaş alan biriyim nasıl anlayacağım var mı bir yöntemi ?
Asgari ücrete kadar vergi alınmayacak maaşından, aradaki fark AGİden fazla oluyor diye yaptılar bunu.

Net maaş alıyorsan manipule edebilirler.

Ayni senaryo tekrarlanıyor. Yine yukseltecekler bilerek reis yine sapkadan bi tavsan cikaracak. Muhtemelen altınlara el atar bu defada.
Oğlum seninle ilk tanıştığımızda çimento m3 hesabı yapmıyordun şimdi ekonomik tahminlerde bulunuyorsun. Gelişimin beni memnun ediyor.

Bu işin sonu faiz artışına gidiyor. Ne kadar faize karşıyım dese de eli mahkum arttıracak aksi halde bu enflasyon katlanarak gidecek

2021 yılında BIST den yabanci çıkışi net 1.6milyar dolarmis
Son 4 yılda 8.5milyar dolar çıkışı olmuş.

Kaynak Bloomberg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt