Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Yav gittim lpg aldım , bilsem benzini fullerdim pu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çiftçi mi kaldı?Çiftçi nasıl mazot alacak?
her ciftciye senelik mazot ve gübre destegi veriliyor her sene misal 20 dönüm arazısı olan ciftciye mart ayında 2021 yılında ikisi için verilen rakam 1000tl bile etmiyorduÇiftçi nasıl mazot alacak?
What does çiftçi mean?Çiftçi nasıl mazot alacak?
Egedeki yangına sebep olanlardan/söndüremeyen müdahale etmeyenlerden elimiz 2 cihanda yakalarında olacakher ciftciye senelik mazot ve gübre destegi veriliyor her sene misal 20 dönüm arazısı olan ciftciye mart ayında 2021 yılında ikisi için verilen rakam 1000tl bile etmiyordu
ama çiftçinin kullandıgı 1 cuval gübre sadece 400 lira oldu bayi diyorki abi gübre zamlanmadı vergisi cok arttı
bu arada zeytinyagını bile ithal etmeye basladık
evet herkes at arabasına dönmeli artıkBu kadar zamdan sonra yollardaki araba sayısında bi azalma, trafikte bi seyrelme gözlemleyeniniz var mı? Ben ankarada gözlemlemedim, nasıl oluyordu aynı yoğunluk devam ediyor, millet aynen sürebiliyor, hayret.
Eskişehir'de azalma var. Zamlardan önce sabahları çevre yolu yoğunluktan tıkanırdı. Şimdi servisler yoğunluktaBu kadar zamdan sonra yollardaki araba sayısında bi azalma, trafikte bi seyrelme gözlemleyeniniz var mı? Ben ankarada gözlemlemedim, nasıl oluyordu aynı yoğunluk devam ediyor, millet aynen sürebiliyor, hayret.
İç savaş çıkmalı. Birileri ayaklanmalı artık.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arabayı aldın iyi de prim yaptı ama benzinden kullanamıycan ha
Hiç sorma doktor. Pazartesi iş çıkışı ₺100 benzin aldım 3 diş arttı. Perşembe öğle arası bitti bi ₺200’lük daha almak zorunda kaldım.
Büyük sıkıntı gerçekten.
İstanbul'da gözlemledim ben, bayağı azalma var.Bu kadar zamdan sonra yollardaki araba sayısında bi azalma, trafikte bi seyrelme gözlemleyeniniz var mı? Ben ankarada gözlemlemedim, nasıl oluyordu aynı yoğunluk devam ediyor, millet aynen sürebiliyor, hayret.
kendini kilolarca fıstık almış gibi hissedip poşete anlamsızca baktın mı?4 bira + fistik
120 lira
inanilmaz
kendini kilolarca fıstık almış gibi hissedip poşete anlamsızca baktın mı?
Tamam komiksin.evet herkes at arabasına dönmeli artık