GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çiftçi nasıl mazot alacak?
her ciftciye senelik mazot ve gübre destegi veriliyor her sene misal 20 dönüm arazısı olan ciftciye mart ayında 2021 yılında ikisi için verilen rakam 1000tl bile etmiyordu
ama çiftçinin kullandıgı 1 cuval gübre sadece 400 lira oldu bayi diyorki abi gübre zamlanmadı vergisi cok arttı

bu arada zeytinyagını bile ithal etmeye basladık

her ciftciye senelik mazot ve gübre destegi veriliyor her sene misal 20 dönüm arazısı olan ciftciye mart ayında 2021 yılında ikisi için verilen rakam 1000tl bile etmiyordu
ama çiftçinin kullandıgı 1 cuval gübre sadece 400 lira oldu bayi diyorki abi gübre zamlanmadı vergisi cok arttı

bu arada zeytinyagını bile ithal etmeye basladık
Egedeki yangına sebep olanlardan/söndüremeyen müdahale etmeyenlerden elimiz 2 cihanda yakalarında olacak

Bu kadar zamdan sonra yollardaki araba sayısında bi azalma, trafikte bi seyrelme gözlemleyeniniz var mı? Ben ankarada gözlemlemedim, nasıl oluyordu aynı yoğunluk devam ediyor, millet aynen sürebiliyor, hayret.

Bu kadar zamdan sonra yollardaki araba sayısında bi azalma, trafikte bi seyrelme gözlemleyeniniz var mı? Ben ankarada gözlemlemedim, nasıl oluyordu aynı yoğunluk devam ediyor, millet aynen sürebiliyor, hayret.
evet herkes at arabasına dönmeli artık

Eskişehir'de azalma var. Zamlardan önce sabahları çevre yolu yoğunluktan tıkanırdı. Şimdi servisler yoğunlukta

İç savaş çıkmalı. Birileri ayaklanmalı artık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arabayı aldın iyi de prim yaptı ama benzinden kullanamıycan ha

Arabayı aldın iyi de prim yaptı ama benzinden kullanamıycan ha

Hiç sorma doktor. Pazartesi iş çıkışı ₺100 benzin aldım 3 diş arttı. Perşembe öğle arası bitti bi ₺200’lük daha almak zorunda kaldım.

Büyük sıkıntı gerçekten.

Hiç sorma doktor. Pazartesi iş çıkışı ₺100 benzin aldım 3 diş arttı. Perşembe öğle arası bitti bi ₺200’lük daha almak zorunda kaldım.

Büyük sıkıntı gerçekten.

Benim araba 150 lira benzinle çeyrek anca doluyor 2 günde bitiyormuş

Eskiden 150 4 gün giderdi

İstanbul'da gözlemledim ben, bayağı azalma var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt