- 13 Şubat 2009
- 27.828
- 25.295
- 3.468
Bu adamlar sanki işin görünen yüzü. İşin arka planında kimlere peşkeş çekiliyor acaba.
Üstad nasıl düzeleceğiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamlar sanki işin görünen yüzü. İşin arka planında kimlere peşkeş çekiliyor acaba.
Yenimahalle diye biliyorumYagiz kalpak adlı doktorun adresini verin de yanlislikla gitmeyelim. Bunlar diri adami tabuta koyar.
Yağız kalpak kim
Üstad nasıl düzeleceğiz?
Bunun 5'te birini yapabilsinler kalkıp gavura vurur gibi mührü basarım. O kadar becerik yoksunu zekasız ilkel insanlarla dolu ki yazık çok yazık acilen giderlerse geri kalan maddeler kendi kendine gelir muhtemelen. Burada sorulması gereken karşı taraf istiyor mu- Döviz stabil olacak.
- Enflasyonla maaşlar da o oranda artacak.
- Yönetim değişecek, faizi enflasyonun üzerine çekecekler ya da yakınsayacağı değere. Yabancı yatırımcının ülkeye girmesi sağlanacak bu şekilde.
- Yabancılara konut satışı yasaklanacak.
- Evi olmayana, iş kurana, öncelikli sektörlere ucuz kredi imkanı verilecek. Bunların maliyetlendirilmesi keyfi kredi çekenlere ek maliyet olarak bindirilecek.
- Arabası olmayana ucuz krediyle ötvsiz araç satışı yapılacak.
- Asgari ücret alanlar aldıkları ürünlerin kdvlerini devlete beyan edip belli periyotlarda alabilecek. Gelir vergisi yıllık gelire göre daha adil yapılacak.
- Üniversitelere üniversite olabilmek için ciddi kriterler getirilecek, başka şekilde hizmet vermeye teşvik edilecek. Kontenjanlar ülkenin yıllık ihtiyacına göre düzenlenecek.
- Talebe göre konut yapılacak, bunun dışında alt yapı yatırımları son bulacak, o bütçeler teknolojiye harcanacak.
- Gereksiz devlet bütçeleri daraltılacak.
- Mülteciler gönderilecek, kontrollü nüfus artışına gidilecek, aileler bilinçlendirilecek.
- Eğitim sistemi global ölçülere göre yenilenecek.
- Yurt dışındaki nitelikli insanlar ihtiyaçlara göre teşvikle ülkeye getirilecek.
- Anayasa değişecek, ülkeyi belirli ölçüde zarara uğratan liderlerin belirli sürelerde denetlenmesi ve uygunsuzluk tespitinde yargılanması sağlanacak.
- İhraç edilen ürünlerde ülkenin iç ihtiyacı göze alınacak, ihtiyaç fazlası ihraç edilecek. Tarım ve madencilik çalışmaları dünyanın gerektirsiği ölçülere göre düzenlenecek.
10 sene sonra Dünyanın en büyük ilk 10 ülkesi arasına dahi gireriz.
Valla zor şeyler değil hep diyorum potansiyeline göre Türkiye çok ucuz durumda.Bunun 5'te birini yapabilsinler kalkıp gavura vurur gibi mührü basarım. O kadar becerik yoksunu zekasız ilkel insanlarla dolu ki yazık çok yazık acilen giderlerse geri kalan maddeler kendi kendine gelir muhtemelen. Burada sorulması gereken karşı taraf istiyor mu
bu kısım hariç tamamıyla katılıyorum. ama yabancılara konut satışının tamamen yasaklanmasını saçma buldum- Yabancılara konut satışı yasaklanacak.
Bir ürünün fiyatı tavan fiyatına göre şekillenir. Tavandan alan %5 de olsa fiyatlar oraya yakınsar.bu kısım hariç tamamıyla katılıyorum. ama yabancılara konut satışının tamamen yasaklanmasını saçma buldum
Reyiz bu ülkede kim yaptığının cezasını çekti ki bunlar çeksinValla zor şeyler değil hep diyorum potansiyeline göre Türkiye çok ucuz durumda.
Ülke insanı rahat değil, bu sadece maddi değil, psikolojik olarak da huzursuz, depresif bir nesil yetişiyor. Bunu düzeltmek zorundalar.
Ayrıca eğer birileri ülkeye zarar verdiyse yargılanmalı, yargılanmalıki bir daha kimse tenezzül dahi edemesin.
Bilimsel dayanağı olmayan bir ekonomi tezi ülkeye %150 enflasyon olarak döndü, bunun bedelini halk niye ödemek zorunda olsun.
- Döviz stabil olacak.
- Yönetim değişecek, faizi enflasyonun üzerine çekecekler ya da yakınsayacağı değere. Yabancı yatırımcının ülkeye girmesi sağlanacak bu şekilde.
- Evi olmayana, iş kurana, öncelikli sektörlere ucuz kredi imkanı verilecek. Bunların maliyetlendirilmesi keyfi kredi çekenlere ek maliyet olarak bindirilecek.
- Asgari ücret alanlar aldıkları ürünlerin kdvlerini devlete beyan edip belli periyotlarda alabilecek. Gelir vergisi yıllık gelire göre daha adil yapılacak.
- Üniversitelere üniversite olabilmek için ciddi kriterler getirilecek, başka şekilde hizmet vermeye teşvik edilecek. Kontenjanlar ülkenin yıllık ihtiyacına göre düzenlenecek.
- Talebe göre konut yapılacak, bunun dışında alt yapı yatırımları son bulacak, o bütçeler teknolojiye harcanacak.
- Mülteciler gönderilecek, kontrollü nüfus artışına gidilecek, aileler bilinçlendirilecek.
- Yurt dışındaki nitelikli insanlar ihtiyaçlara göre teşvikle ülkeye getirilecek.
- Anayasa değişecek, ülkeyi belirli ölçüde zarara uğratan liderlerin belirli sürelerde denetlenmesi ve uygunsuzluk tespitinde yargılanması sağlanacak.
- İhraç edilen ürünlerde ülkenin iç ihtiyacı göze alınacak, ihtiyaç fazlası ihraç edilecek. Tarım ve madencilik çalışmaları dünyanın gerektirsiği ölçülere göre düzenlenecek.
- Döviz stabil olacak.
Sadece 2 şey yapılsa ülkenin tüm herşeyi düzelir,Valla zor şeyler değil hep diyorum potansiyeline göre Türkiye çok ucuz durumda.
Ülke insanı rahat değil, bu sadece maddi değil, psikolojik olarak da huzursuz, depresif bir nesil yetişiyor. Bunu düzeltmek zorundalar.
Ayrıca eğer birileri ülkeye zarar verdiyse yargılanmalı, yargılanmalıki bir daha kimse tenezzül dahi edemesin.
Bilimsel dayanağı olmayan bir ekonomi tezi ülkeye %150 enflasyon olarak döndü, bunun bedelini halk niye ödemek zorunda olsun.