GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marketçiler, alışveriş poşetlerine zam yapmaya hazırlanıyor. Halen, her poşet için kasada 25 kuruş ücret tahsil eden marketçiler poşet fiyatının 75 kuruş olmasını talep ediyor.​

Marketçiler, alışveriş poşetlerine zam yapmaya hazırlanıyor. Halen, her poşet için kasada 25 kuruş ücret tahsil eden marketçiler poşet fiyatının 75 kuruş olmasını talep ediyor.​

Allah belanızı versin artık be.

Gerçekten belanızı versin yeter artık.

Temennine katılmakla birlikte, 1 poşet doldurunca 300 - 400 tl ye çıktığumızı düşününce poşet fiyatının 25 yada 75 kuruş olmasının bi önemi kalmıyor ki reis
Totale bakınca evet. Ama hiç ücret talep edilmeyen bir ürünün parayla satılması kadar saçmalık yok.

Yersen çevre muhabbetlerine diyorlar :red: Madem o kadar çevrecisin parayla da satma o zaman.

Abinin olmadığı masa yok. Paranın kokusunu Sahra Çölü'nden bile alırım.
hqdefault.jpg

Hemşom bu sene kaz yicek miyiz
Üstad memlekete yazın gitmiştim. Lakin mevsimi olmadığı için yiyememiştim. Kışın gidip hunharca yemek gibi bir planım mevcut... Bu yıl gidemem de seneye düşünüyorum. Lakin ekonomi bu şekilde seyir etmeye devam ederse kazın sadece tüyünü yeriz gibi duruyor.

Üstad memlekete yazın gitmiştim. Lakin mevsimi olmadığı için yiyememiştim. Kışın gidip hunharca yemek gibi bir planım mevcut... Bu yıl gidemem de seneye düşünüyorum. Lakin ekonomi bu şekilde seyir etmeye devam ederse kazın sadece tüyünü yeriz gibi duruyor.
sen karslı mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt